Soome popstaar Isac Elliot enne Tallinna live'i: fännid on isegi mööda seinu roninud, et minuga kohtuda

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell kuus õhtul hullutab Soome 13-aastane nägus popstaar Isac Elliot noori fänne Solarise keskuses, andes akustiliselt esimese live'i Eestis oma parimatest ja kuulsamatest paladest. Enne esinemist sai ka Elu24 popstaariga tema hotellis juttu rääkida.

Soome noor popsaar Isac Elliot on Eestit ka varem külastanud, aga esineda on siin noormehel esimene kord.

Elu24le antud intervjuus rääkis Isac, et talle väga meeldib Tallinna vanalinn ning leiab, et see on lausa ilusam kui Helsingi.

Noor tõusev staar tunnistas, et eesti tüdrukud on tema silmis väga armsad ja ta väga ootab nendega kohtumist Solarise keskuse live'il. Eestis kohtub ta fännidega nii esimest korda ning live'i suhtes on tal igati positiivsed ootused.

Lisaks paljastas noormees, et sel aastal on oodata ka tema värsket albumit ja käima läheb ka üle-Euroopaline tuur. Värske albumi raames teeb Isac koostööd mitmete maailmakuulsate artistidega.

Väga oma fänne armastav Isac on kokku puutunud igasugu austajatega. Noormees on juba harjunud paparatsode kaameratega ning fännidega, kes teda tänaval pikalt jälitavad.

"On olnud ka väga ohtlike situatsioone. Eriti kui meil oli stuudio kõrges hoones, siis osad fännid ronisid koguni mööda seinu üles," kirjeldas noor staar. Lisaks oli sarnane olukord ka Oslo hotellis, kui väljas oli palju turvamehi ning austajannad üritasid hoonesse sisse pääseda.

Tüdruksõpra Isac Elliotil ei ole ning ta pole ka pikalt sellele mõelnud. "Võib-olla varsti," kostis noormees salapäraselt. 

Vaata videost, kuidas suhtub Isac ise oma kuulsusesse ning mis on tema silmis staarielu head ja halvemad küljed! Vaata lisaks, kuidas suhtub tõusev staar Justin Bieberi saavutatud kuulsusse ning megastaari bad boy käitumisesse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles