Suvine moeparadiis DiModa üllatas Olga Bõkova show'ga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 22. augustil toimus Lounge Deja Vu’s järjekordne moeüritus DiModa, kus disainer Olga Bõkova demonstreeris oma kollektsiooni «LIMITED EDITION». Kollektsiooni täiendas GLOW Make Up salongi professionaalide käe all valminud meik ja Džamili Mirzajeva soengud. Etenduse lavastaja on stilist ja telesaatejuht Anatoli Ein.

Olga Bõkova on edukas ja noor disainer, kes on loonud oma rõivabrändi Olga Bõkova 2010.aastal. Kogu riietus, mis on noore disaneri poolt loodud, omab unikaalset ja naiselikku stiili ja sobib nii igapäevaseks kandmiseks, kui ka eriliste sündmuste tähistamiseks.

Kollektsioon «LIMITED EDITION» on noore disaineri sisemise hingeseisundi peegelpilt. Selles kollektsioonis esitleti uskumatult ilusaid, naiselikke bestseller-seelikuid väga ilusate ühetooniliste pluusidega ning põrandani kleidid, mis püüavad oma erksate selle hooaja värvidega igaühe pilku oma laitmatu disaniga.

Olga Bõkova teab ja leiab võimalust käsitleda igat naisetüüpi, teadjalikult toonitades kõiki figuuride ilusaimaid külgi ja peites kõiki puudusi, leides sobivaid värve igale outfit’ile. Disainer loob riietusi ka kõige noorematele moearmastajatele.

DiModa pidu on alati olnud äärmiselt glamuurne ning kohale toonud palju moegurmaane. Ka seekordsel peol oli publiku seas nii mõnigi eesti kuulsus. Moeshowd ja Lounge Deja Vu meeldivat õhtut oli nautimas ka 2003. aasta Miss Estonia Maili Nõmm, keda võis üle viie aasta näha Eestis peol. Maili nautis õhtut koos enda sõpradega ja maitsvate kokteilide saatel kestis pidu varahommikuni.

Sel reedel ootab kõiki Lounge Deja Vu's üliandekas James Werts, kes kostitab kõiki enda suvise live-kontserdiga ning juba laupäeval ootab kõiki külla Vanaema, kui toimub suve viimane Babulja üritus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles