Comedy Estonia alustab uut staariderohket hooaega

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comedy Estonia: Louis Zezeran ja Eesti naiskoomik Elen Veenpere
Comedy Estonia: Louis Zezeran ja Eesti naiskoomik Elen Veenpere Foto: promo

Comedy Estonia alustab oma viiendat hooaega, millest tõotab neile tulla suurem ja võimsam aasta, kui ükski varasem. Novembris astub Nordea kontserdimaja lavale Jimmy Carr, keda võib julgelt nimetada UK stand-up komöödia kuningaks. Tänasest on avatud Nordea Kontserdimaja saali esimese rõdu piletite müük neile, kel veel pilet ostmata - tasub kiirustada!

Viimane stand-up etendus Kino Sõpruses.

19ndal septembril annab Comedy Estonia oma viimase etenduse Kino Sõpruses. Tegemist on Magnus Betnéri (SWE) DVD avaliku salvestusega. Magnus Betnér on Eesti publiku ees kolmandat korda ning teda on saatnud siin alati üllatav edu. Sellest ka Magnus’e ja tema agentuuri otsus filmida Rootsi fenomeni esimene inglisekeelne DVD Tallinnas.

Kino Sõpruse show’ga lõppeb Comedy Estonia jaoks üks ajastu, kuid samas algab ka uus. Louis Zezerani kõrval õhtujuhina võtab koha sisse noor Eesti naiskoomik Elen Veenpere. Elen on atraktiivne ja särav tüdruk, kes oma karmi ning otsekohese huumoriga on võitnud piisavalt fänne, et lugeda teda Eesti esimeseks nais stand-up koomikuks. Värskelt tagasi saabununa Edinburgh’i festivalilt, kus ta osales seitsme päeva jooksul kaheksal show’l, vallutab ta Comedy Estonia lava kui värske tuuleiil.

Comedy Estonia saab uue kodulava.

Oktoobris kolib «Stand-up comedy with Louis & Elen» Telliskivis värskelt valminud teatrisse Vabalava. Peaesinejaks UK imelaps Daniel Sloss oma täispika etendusega «LIVE!». Juba teismelisena edukalt koomiku karjääri alustanud Daniel on nüüd, kahekümne nelja aastasena, üks briti enimmüüduid koomikuid.

Detsembris on oodata tagasi salapärast Marcel Lucont’i (FR), kes viimasel korral võrgutas oma sarkastilise ja arrogantse prantsuse huumoriga publiku seast nii mehed kui naised.

Eesti edukaim stand-up kultuuri edendaja.

Comedy Estonia jätkab stand-up komöödia vankri vedamist ning välismaiste superstaaride kõrval saavad jätkuvalt toimuma väiksemad show’d kohalike noorte koomikute osalusel Tallinna baarides Hetk ja Pudel, Tartus Vildes ja Mökus, Viljandi pubis Cheers, Pärnu kohvikus Fookus jt.

Lisa informatsiooni ürituste kohta leiab Comedy Estonia kodulehelt või Comedy Estonia Facebooki lehelt.

Piletid saadaval Piletilevis või Ticketpros.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles