Emmyde jagamisel võidutses telesari «Breaking Bad»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emmyde jagamisel võidutses telesari «Breaking Bad»
Emmyde jagamisel võidutses telesari «Breaking Bad» Foto: promo

66. Emmy jagamistseremoonial võitis parima draamasarja tiitli teist aastat järjest FOX kanali telesari «Halvale teele» («Breaking Bad»), mis kogus kokku viis auhinda.

Parimaks draamasarjaks tunnistatud «Halvale teele» sai Emmy ka parima meespeaosa ning mees- ja naiskõrvalosa eest ning lisaks režissööritöö ja stsenaariumi eest.

FOX kanalite Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sille Ruusi sõnul on tegemist ühe parima kaasaegse draamasarjaga, millel on ka Eestis palju vaatajaid. «Äsja lõppenud hooaeg näitas, et Eesti fännid on sarja omaks võtnud, sest tegemist on meie kanalite ühe populaarseima sarjaga,» ütles Ruus.

«Halvale teele» on narko-draamasari, mille peaosaline on majanduslikes raskustes vaevlev keskkooli keemiaõpetaja, kes pöördub kuritegelikule teele ning hakkab koos endise õpilase Jesse Pinkmaniga tootma ja turustama äärmiselt kõrgekvaliteedilist metamfetamiini.

Kokku sai FOX telekanal 66. Emmy auhinnagalal 19 auhinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles