ETV diktor Margus Saar end jääveega üle ei vala

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Saar
Margus Saar Foto: Peeter Langovits

Kolleegilt Kanal2s jäävee väljakutse saanud «Aktuaalse kaamera» saatejuht Margus Saar otsustas, et enda jääveega ülekallamise asemel ei anneta ta raha ALSi uuringute toetuseks, vaid toetab Eesti lihasehaigete seltsi, vahendab Menu.

«Need, kes väljakutset vastu ei võta, peaksid tegema suurema annetuse kui need, kes end veega üle kallavad. Tegin täna annetuse konkreetselt Eesti Lihasehaigete Seltsi tegevuse toetuseks,» rääkis Saar Menule.

Saar sai väljakutse oma Kanal 2 kolleegilt Tanel Talvelt, kellele valati «Reporteri» otse-eetris kaela sahmakas külma vett.

Ice Bucket Challenge on heategevusaktsioon, mis sai maailmakuulsaks tänavu suvel ning sellega kogutakse raha amüotroofilise lateraalskleroosi (ALS) ravivõimaluste uurimiseks.

Väljakutse kohaselt peavad osalised end jääveega üle kallama ning ennast seejuures filmima. Pärast ülesande sooritamist edastatakse väljakutse järgnevale kolmele või neljale inimesele.

Välismaal on Ice Bucket Challenge'i järel annetatud ALS fondile juba kümneid miljoneid dollareid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles