Video:«surnud mees» päästeti laibakotist kaks tundi pärast surnuks kuulutamistist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laibakott
Laibakott Foto: Alibaba.com

Brasiilias Salvadoris päästeti laibakotist mees, kes oli vaid kaks tundi varem surnuks kuulutatud.

54-aastane Valdelucio Concalves suri arstide sõnul infarkti ning mitmete organite ja hingamise seiskumise tõttu, edastab Daily Mail.

Perekonna sõnul viidi mees Salvadori Menandro de Farias haigla surnukuuri.

Pärast Valdelucio Concalvesi surnuks kuulutamist läks vend Walterio Concalves temaga hüvasti jätma. Surnukuuri töötajad hakkasid ta surnukeha matusteks ette valmistama.

Siis aga hakkas laibakotis liigutamine.

«Haigla töötajad lubasid mul venda näha, siis hakkasid mu venna surnukeha ettevalmistama. Ta tuli pesta ning ülikond selga panna. Kui ma venna juures olin, siis nägin laibakotti liigutamas. Samuti oli näha koti liikumist nii nagu oleks ta hinganud,» meenutas vend.

Valdelucio Concalves sõna otseses mõttes ärkas ellu ning ahmis õhku.

«Tal oli diagnoositud vähk ning ta sai ravi. Meile oli šokiks kui haigla teatas tema ootamatust surmast. Hakkasime tema matusteks valmistuma,» lisas vend.

Pärast mehe surmast tagasi tulemist oli ta mõnda aega intensiivravis ning siis viidi ta Salvadori Santo Antonio haiglasse, kus tema ravimiseks on paremad võimalused.

Surmast pääsenud mees ei saa küll rääkida, kuid kirjutas, et ta tõi elule tagasi frantsiskaani nunn Irma Dulce. Brasiilias on ta tähtis pühak, kellel olevat imettegev jõud.

«Mina Valdelucio nägin surma enda juures, kuid mu usk ellu oli nii suur, et mind päästeti. Nägin enda ees Irma Dulcet ja palusn enda elu eest. Siis nägin ka oma surnud ema, kes ütles, et ma sellesse pühakusse usuksin,» kirjutas brasiillane.

Brasiilia Bahia osariigi võimud teatasid, et nad uurivad kummalist elluärkamise juhtumit.

Meandro de Faria haigla juht Margarida Mirando sõnas, et nad uurivad ka haigla siseselt juhtumit ning juhtumitejada, mis viis elus inimese surnuks kuulutamiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles