NYC Piano Bar saadab noored muusikud New Yorki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe venna ansambel Vennad Abrod
Kahe venna ansambel Vennad Abrod Foto: Erakogu

Sel neljapäeval, 28. augustil toimub NYC Piano Baris noorte muusikute võistlussarja OPEN STAGE finaal, mille võitja saadetakse inspiratsioonireisile New Yorki.

Noorte muusikute võistlussarja OPEN STAGE finaalis pistavad rinda kaks ansamblit: vokaalansambel The Fews ning Vennad Abrod.

«Võistlussarja OPEN STAGE eesmärk oli avastada uusi noori talente Eesti muusikamaastikul ning anda neile esinemisvõimalus Tallinna ühel omanäolisemal laval. Huvilisi oli oodatuist rohkem ja kokku osales ligi 30 muusikakollektiivi, kellest kümme pääses poolfinaali. Facebooki hääletuse teel valiti finaali kaks parimat, kellest ühe lennutab NYC Piano Bar New Yorki,» rääkis NYC Piano Bari juhataja Mari Rannaste.

OPEN STAGE finaal toimub sel neljapäeval, 28. augustil Tallinna vanalinnas asuvas NYC Piano Baris. Võitja välja selgitamiseks on kohale kutsutud žürii, mida juhib laulja Kristjan Kasearu ning žüriisse kuuluvad mitmete elualade esindajad. Lisaks toimub publikuhääletus ning oma lemmiku valib ka NYC Piano Bari kollektiiv. Žürii, publiku ja NYC Piano Bari kollektiivi häälte kokku lugemisel selgub, kes on need õnnelikud, kes lendavad inspiratsioonireisile New Yorki.

NYC Piano Bar on üks omanäolisemaid meelelahutuskohti Tallinna vanalinnas. Selle sisekujundus on väljapeetud ja autentne ning igal sammul on tunda New Yorgiga tihedalt seotud omanike mõju. NYC Piano Baris leidub kõigile midagi. See on koht, kus nautida õhtusööki, juua häid kokteile või kuulata elavat muusikat nii Eesti kui ka välisartistide esitluses.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles