TV3 ja TV6 sügishooaeg toob eetrisse rohkelt uusi saateid ja sarju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaali etteasted ja emotsioonid. Evelin Võigemast ja Tanel Padar
«Su nägu kõlab tuttavalt» finaali etteasted ja emotsioonid. Evelin Võigemast ja Tanel Padar Foto: Harry Tiits

TV3 sügishooaeg alustab septembrikuus nii juba tuttavate kui ka täiesti uute saadete-sarjadega.

Sügise suurima tele-show «Su nägu kõlab tuttavalt» ootel tasub olla kõigil, kes armastavad suurepärast meelelahutust. Huumorit lisavad kodumaised sarjad «Padjaklubi» ning täiesti uus «Keskea rõõmud». Põnevust ja taaskohtumist populaarsete tegelastega pakuvad  krimikomöödia «Kättemaksukontor» uued lood, paarisuhte teemat ja üllatusi toob «Kartulid ja apelsinid», suhtedraamat elust enesest aga «Naistevahetus». Lisaks vahvad uuenduskuuri läbinud telemängud «Me armastame Eestit» ja «Kodumäng» ning värsked hooajad välismaistest sarjadest -  uute osadega jätkab ülipõnev «Kättemaks» ning eetrisse jõuab täiesti uus «Sherlock New Yorgis».

Uus hooaeg! «SU NÄGU KÕLAB TUTTAVALT»

peagi algamas

Juba sel sügisel jätkub TV3s Eesti suurim tele-show «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooajaga,  kus kaheksa tuntud lauljat ja näitlejat parodeerivad nii Eesti kui ka maailma staare. Ka uuel hooajal hindab humoorikaid etteasteid žürii, kuhu kuuluvad stabiilse kolmikuna Olav Osolin, Andrus Vaarik ja Tanja Mihhailova ning saadet juhib väsimatult vaimukas Mart Sander.

Suurepärase meelelahutuse kõrval on «Su nägu kõlab tuttavalt» puhul tänavugi oluline heategevuslik pool, sest nii iga saate kui ka finaali võitja annetab märkimisväärse summa raha enda poolt valitud heategevuseks. Osalejatest on juba avalikustatud Jan Uuspõld, Luisa Värk, Lauri Liiv ja Kristel Aaslaid.

Uus hooaeg! «SULETUD USTE TAGA»

alates 2.09 teisipäeviti kell 20.30

Tõsielul põhinev lugude sari «Suletud uste taga» jätkab enneolematult emotsionaalse uue hooajaga. Põnevad, keerulised ja mõtlemapanevad lood tavaliste inimeste tagatubadest jõuavad vaatajateni, paljastades, mis toimub suletud uste taga tegelikult.

Uus hooaeg! «NAISTEVAHETUS»

alates 3.09 kolmapäeviti kell 20.00.

«Naistevahetuse» uus hooaeg toob põnevaid lugusid, sest seekord ületatakse nii riigi- kui ka suhtepiire. Lood on väga värvikad ning viivad naised vahetusse näiteks ka Peipsi äärde, Hispaania kuurortlinna ja Soome. On peresid, kelle vahel tärkab sõprus, kuid neidki, kus kärgatavad konfliktid ja põrkuvad maailmavaated.

«Naistevahetuse» uus hooaeg tuleb haarav ja emotsionaalne ning pakub vaatajatele võimalust nii osalejate katsumustele kaasa elada kui ka tekkivate suhteseisude üle mõtiskleda.

Uus hooaeg! «VÕIMALIK VAID VENEMAAL»

alates 3.09 kell 21.00

Erkki Sarapuu on juba valmis muhedal moel idanaabri pool toimuvaid «imelugusid» vahendama. Kõik, mida te uuel hooaja näete, on jätkuvalt pärit elust enesest – nii uskumatu, kui see ka ei tunduks.

Uus hooaeg! «KÄTTEMAKS»

alates 3. septembrist kolmapäeviti kell 22.30

Ülipõnev sari «Kättemaks» (Revenge) jätkab kolmanda hooajaga, kus peategelane Emily Thorne pole saatuselöökide all murdunud, vaid võitleb vaenlastega veel südikamalt edasi. Uue hooaja alguses on Hamptonsis jälle suvi, Emily Thorne haub endiselt kättemaksu ning Victoria Graysoni poja tagasitulek toob võimukale perele kaasa suuri muutusi ja komplikatsioone. Sarja peaosades mängivad tuntud näitlejad – Emily VanCamp (Emily Thorne), Madeleine Stowe (Victoria Grayson), Gabriel Mann (Nolan Ross), Nick Wechsler (Jack Porter), Joshua Bowman (Daniel Grayson), Henry Czerny (Conrad Grayson) jpt.

Uus hooaeg! «KODUMÄNG»

alates 4.09 neljapäeviti kell 20.00

Indrek Vaheoja juhtimisel jätkub lustlik «Kodumäng» kus näeb peresid, kes on valmis oma teadmistega riskima väga erineva kodutehnika nimel. Lisaks saavad vaatajad osa mälumängust otse tänavasaginas, kus saatejuhi küsimustele vastavad juhuslikud inimesed, kes kohapeal isiklikke asju panti panevad. Uuendusena minnakse värskel hooajal külla ka kuulsatele inimestele.

UUS SARI! «VOLGADEGA ÜMBER MUSTA MERE»

alates 8.09 esmaspäeviti kell 20.00

Tänavu aprillikuus startis paarikümnest sõbrast koosnev seltskond Volgadel ringreisile ümber Musta mere. Reisi võtsid teiste seas ette ka laulja Ott Lepland, saatejuhid Kirsti Timmer, Marek Lindmaa, Power Hit Radio ärataja Andres Puusepp, viiuldaja Tiit Kikas, Shanononi kitarrist Janek Harik. Seitse Volgat, mis enamjaolt ostetud Lätist, viisid seltskonna läbi seitsme riigi: Rumeenia, Bulgaaria, Türgi, Gruusia, Venemaa, Ukraina ja Moldova. Hoolimata tekkinud poliitilisest olukorrast ja tungivatest keeldudest ohutsooni mitte siseneda, sõideti läbi ka äsja okupeeritud Krimmist ning Vene sõjaväe toel eksisteerivast ainsast NSV liiduvabariigist Transnistriast. Kõigest sellest, mida see seltskond oma teel nägi ja koges, valmib neljaosaline reisisaade «Volgadega ümber Musta mere», kus põnevust, ohte ja seiklusi jagub kuhjaga.

Uus hooaeg! «KARTULID JA APELSINID»

alates 8.09 esmaspäeviti kell 20.30

«Kartulite ja apelsinide» kangelanna Vivian Volkonski praksis töötab täistuuridel edasi ning sama suure hooga toimuvad muutused ka tema eraelus. Uno käe all on Viviani kliendibaas tublisti laienenud, uusi abivajajaid tuleb iga päevaga juurde, igal järgmisel põnevam elusaatus kui eelmisel. Lisaks on Vivian end täiendanud ja saab tegutseda nüüd ka suhteterapeudina, mis tähendab, et tema kabinetis näeme vastuvõtul nii lihtsalt paare kui ka abikaasasid.

Loomulikult on Viviani kõrval vankumatult tema parimad sõbrad Brita ja Uno ning naabrimees Boris ei lase end samuti unustada. Lisaks ootab kõiki vaatajaid veel üks põnev üllatus!

Uus hooaeg! «KÄTTEMAKSUKONTOR»

alates 11.09 neljapäeviti kell 20.30

Eesti parimas krimikomöödias «Kättemaksukontor» on uuel hooajal endiselt raugematus hoos peategelaste kolmik Marion Pärn (Kadri Adamson), Kirke Klein (Adeele Sepp) ja Freya Narvik (Elina Reinold). Kõik lood on jätkuvalt põnevad ja kulgevad läbi kahe osa. Lisaks mõrvajuhtumitele tuleb südikal naistriol rinda pista ka armurindel, sest nii mõnegi kaunitari süda hakkab uutes osades kiiremini põksuma – näiteks Marion Pärna ootab lausa isiklik ja kauaoodatud unistuste prints!

Uus hooaeg! «SELGELTNÄGIJATE TULEPROOV»

alates 11.09 neljapäeviti kell 21.30

Venemaa talendikamate selgeltnägijate ja sensitiivide võistlus jätkub 9. hooajaga, märksõnadeks müstika, intriigid ja uskumatult ettearvamatud lood.

Uus hooaeg! «KOLMERAUDNE»

alates 11.09 neljapäeviti kell 22.30

Mihkel Raua juhtimisel stardib Eesti ainus iganädalane talk-show ka sügisel, et nädala erutavamad teemad koos kutsutud külalistega otse-eetris lahti harutada.

Uus hooaeg! «PADJAKLUBI»

alates 16.09 teisipäeviti kell 21.30

Kevadel vaatajate südamed vallutanud ja Eesti Meelelahutusauhindade galal parimaks telesarjaks valitud sarja «Padjaklubi» teine hooaeg tuleb veel pöörasem, koomilisem ja vallatum kui eelmine. Värvi lisavad peategelaste Maria (Katariina Ratasepp), Kristina (Kertu Moppel), Miša (Kristel Aaslaid) ja Laura (Grete Klein) uus korter ja uued armusuhted. Oodata tasub ka uusi tegelasi - näiteks Maria uut ülemust ja peigmeest, Laura teisikut, Kristina ema ja Miša tädi. Teise hooaja stsenaristideks on Birk Rohelend ja Egert Rohtla.

UUS! «SHERLOCK NEW YORGIS»

alates 16.09 teisipäeviti kell 22.30

«Sherlock New Yorgis» (Elementary, USA 2012) on Ameerika krimisari, milles elustub Sir Arthur Conan Doyle'i surematu kangelane Sherlock Holmes, kes elab New Yorgis ning aitab NYPD politseinikel kuritegusid lahendada. Endine Scotland Yardi konsultant sattus narkosõltuvusse ning pärast võõrutuskliinikust vabanemist palkas isa talle abiliseks dr Joan Watsoni, endise kirurgi, kes pidi aitama tal probleemidega toime tulla. Nad hakkavad koos juhtumitega tegelema ning temast saab Holmesi abiline. Oma  kommetega tekib Holmesil pidevalt konflikte politseikapteni Thomas Gregsoniga, ent meeste vahel säilib siiski vastastikune lugupidamine. Sarjast ei puudu ka Holmesi verivanelane Moriarty. Peaosades Johnny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Natalie Dormer, Jon Michael Hill, Rhys Ifans

Uus hooaeg! «ME ARMASTAME EESTIT»

alates 19.09 reedeti kell 20.00

Mõnus meelelahutus tervele perele on reedeõhtutes tagasi ning seda tänu saatele, mis teeb tuju heaks ja paneb ka vaatajad kodudes kaasa mängima. «Me armastame Eestit» sügishooajal on värske ilme saanud stuudios taas uued võistkonnad ning siniste ja valgete tiimide vastuseisu jätkuva kire  ja energiaga juhtimas kaptenid Peeter Oja ning Mihkel Raud. Muusikalist särtsu lisab saate bänd ning vägesid juhib kaunis Ines. Oodata tasub uusi mänge ja kohtumist säravate külalistega.

UUS SARI! «KESKEA RÕÕMUD»

alates 19.09 reedeti kell 21.30

«Keskea rõõmud» on uus kodumaine komöödiasari, kus peategelasteks on neli keskeas sõpra: Mihkel (Ago Anderson), Karl Gustav (Lauri-Kare Laos), Arno (Meelis Rämmeld) ning Roland (Riho Kütsar). Kõik mehed seisavad silmitsi keskeakriisiga – kunagi olid nad paljulubavad noored, nüüdseks aga on elu seisma jäänud, sest karjäär ei toimi, pered lagunevad, unistused on tuhmunud ja tulevik tõotab vaid lõppematut rutiini. Siis aga, pärast viitteist aastat, kohtuvad sõbrad taas ning kõik senine pöördub ootamatult  pea peale. Nimelt leiavad nad üles kunagi ammu valmistatud mängu, kus seisavad ülesanded, mis teismelisena sai kirja pandud, et mitte 45-aastaselt oma vanemate sarnasteks igavateks keskealisteks muutuda. Sõbrad võtavad mängu ette, et end taas elusana tunda ning argipäevad saavad sisse hoo, millest mehed unistadagi ei osanud.

Ülipopi sarja «Padjaklubi» tegijate loodud «Keskea rõõmud» mängib vananemise ja eluga harjumise teemadel, vastandades igavad ja saatusega leppinud inimesed teotahteliste ja püsimatute unistajatega.

UUS SARI! «LIVIN ALOHA»

alates 30. oktoobrist neljapäeviti kell 20.00

Uhiuues kodumaises tõsielusarjal «Livin Aloha» lähevad seiklema kaheksa täiesti erineva tausta ja iseloomuga eestlast, kes jätavad kogu oma senise elu ja sõidavad terveks suveks Hawaii saarte imelisse paradiisi. Seiklus teisele poole maakera saab olema kõike muud kui lihtne. Noortel pole kaugel saarel sõpru, peresid, tööd ega elukohta. Algab metsik ellujäämiskursus võõra kultuuri, verivärskete tutvuste ja meeletult kauni looduse keskel.

LISAKS  on alates 25. augustist suvepuhkuselt tagasi vaatajate suur lemmik «Kirgede torm», teisipäevades jätkab Ain Allase juhtimisel populaarne «Kaua võib!» (alates 2.09 kell 20.00), uute saadetega on eetris laupäevahommikused elustiilisaated «Heimari kokaklubi», «Nurgakivi» ja «Naistesaade», sügishooaega mahuvad ka «Sind otsides» uus hooaeg ning aasta lõpus kümnendat korda toimub «Eestimaa uhkus» ja palju muud põnevat.

TV6 SÜGIS 2014

TV6 sügisprogrammis on oluline koht spordil, telesarjadel ning temaatilistel filminädalatel. Juba augustis alustab Korvpalli MM, samuti ootavad spordihuvilisi UEFA, F1, Moto GP ja Eesti korvpalli meistriliiga ülekanded. Telesarjadest jätkavad paljud vanad lemmikud, kuid alustavad ka kolm täiesti uut, mis on mujal maailmas väga edukad olnud ning TV6s esimest korda eetris.

UUS! «SUURE PAUGU TEOORIA»

alates 29. augustist E-R 19.00

Leonard Hofstadter ja Sheldon Cooper on geniaalsed füüsikud. Nad on kolleegid, parimad sõbrad ja korterikaaslased, kuigi nende suhe toimib Sheldoni ebatavaliste distsiplineeritud reeglite järgi. Nende parimateks sõpradeks on mehaaniline insener Howard Wolowitz ja India päritolu astrofüüsik Rajesh Koothrappali. Neljakesi viiakse läbi erinevaid projekte, mängitakse videomänge ning elatakse tõeliselt nohiklikku elu. Neid kõiki seob veel üks asi- nimelt ei vea neil kellelgi naistega. Kõik muutub aga ootamatult, kui noor kaunis näitlejanna Penny kolib Sheldoni ja Leonardi naaberkorterisse elama.

Uus hooaeg! «PEREPEA»

alates 24. oktoobrist kell 20.00

Alustab animasarja «Perepea» 10.hooaeg, kus elu keerleb jätkuvalt ümber Griffinite perekonna. Peteril ja Loisel on kolm last. Neist noorim on üliarukas, kuid sadistist beebi, kelle eesmärk on tappa oma ema ja vallutada maailm. Chris on oma isa koopia - ta on täidlane, madala IQ-ga ning mõistuseta. Meg püüab meeleheitlikult pääseda poppide kampa, kuid see ei õnnestu. Perekonna rääkiv koer Brian hoiab vaos beebi Stewiet, ise samal ajal martiinisid trimbates ning oma probleeme lahendades.

UUS! «MAAILMA VINGEIMAD REKKAVENNAD» (Worlds thoughest truckers)

alates 25. oktoobrist pühapäeviti kell 17.30

UUS! «VIIKINGID»

alates 22. novembrist laupäeviti  kell 19.30

«Viikingid» on ülipõnev draamasari Ragnar Lothbrokist - oma ajastu suurimast kangelasest, kellest sai viikingihõimude kuningas. Sari keskendub Ragnari vennaskonna ja tema perekonna saagale. Kartmatu  sõdalane Ragnar kannab endas Põhjala traditsiooni ning teda peetakse sõjajumala Odini otseseks järeltulijaks. Haaravad võitlusstseenid, Põhjala karm loodus, põnevad intriigid ja viikingite leidlikkus ning kartmatus teevad sellest viimaste aastate ühe õnnestunuma telesarja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles