Anu Saagim sai jäävee väljakutse: tahan Mart Kadastikule isiklikult vett kaela valada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim ja Ken Saan Elu24 toimetuses plaani pidamas
Anu Saagim ja Ken Saan Elu24 toimetuses plaani pidamas Foto: Karli Saul

Kuulus külma vee väljakutse Ice Bucket Challenge jõudis ka Postimehe toimetusse ning heategevuslikul eesmärgil uhasid end eile «Suvereporteri» saates jääkülma veega üle Arteri juht Triin Tammert ning Kanal 2 uudisteankur Tanel Talve.

Arteri juht Triin Tammert aga esitas külma vee väljakutse Postimehe arvamustoimetuse juht Neeme Korvile, Postimehe juhile Mart Kadastikule ja Elu24 peatoimetaja Anu Saagimile.

Muide, bravuuritar Anu Saagimile esitas väljakutse ka staarmetroseksuaal Vaido Neigaus.

Nüüd, kui juba teine väljakutse naise kraes, kostis ta kommentaariks, et teeb seda vaid siis, kui saab Kadastikule isiklikult vett kraesse valada. «Poleks paha ka seda kõik koos kolmekesi teha, kaasates punti ka Neeme Korvi,» lisas naine.

Anu Saagim loopis juba aastal 2003 Mart Kadastikku vahukooretordiga

Anu Saagim viskas Kanal 2 aastapäevapeol Eesti Meedia juhatuse esimeest Mart Kadastikku tordiga. Saagim tegi toona koos skandalist Ken Saani ja riigikogu liikme Heimar Lengiga saadet «Ekskursioon» ning oli Kanal 2 aastapäevapeol. Ken õhutas loomulikult kamraade skandaali tegema ja see tuli saada ka filmile. Aga operaatoril kukkus ehmatusest kaamera käest.

«Ma ei plaaninud seda pisikest üllatust! Kust ma tean üritusele minnes, et seal kükitab laua peal ahvatlev vahukooretort, mis suisa nurub sind pahandust tegema?» kommenteeris Saagim toona kõiki kohalviibijaid jahmatanud insidenti ajakirjanduse veergudel.

«Kadastik oli väga vapper, ei lasknud end perfomance`ist häirida. Pühkis taskurätikuga frisuuri ja kuuerevääri puhtaks ning jätkas peo nautimist. Mõne aastakese pärast olin juba tema alluv, » itsitas Postimehe meelelahutusveebi Elu24 peatoimetajaks saanud Anu.

«Nüüd on Kadastiku võimalus mind üllatada pangetäie jääkuubikutega,» naerab Saagim Ice Bucket Challenge väljakutset vastu võttes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles