Eminem üllatab! Uus topeltalbum

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Eminem.
Räppar Eminem. Foto: Reuters

Muusik Eminem annab novembris sees välja topelt-CD, kus kohtab nii vana kui ka värsket kraami, vahendab The Source. 

Plaat «Shady XV» peaks sisaldama näiteks Slaughterhouse'i, Bad Meets Evili, D-12 ja Yelawolfi loomingut. Hashtagi #shadyxv on plaadifirma Shady Records teinud mitmeid Twitteri postitusi ja plaadist ilmutatakse teisigi märke. 

Denzel Washingtoni neljanda tulekul oleva trilleri «The Equalizer» treileris kõlab Eminemi uus lugu «Guts Over Fear» feat. Sia. Filmiklipp on samuti Shady uue albumi tulekut kuulutav õrritaja, mille kaudu on teada, et Eminemi rikkalik kogumik ilmub 28. novembril käsoleval aastal. 2014a on mehe jaoks märgilise tähendusega, tähistatakse ülimenuka ja legendaarse kauamängiva «Slim Shady» 15. aastapäeva.

Kahtlane on asjaolu, et Eminemi viimane värske album ilmus alles aasta eest, aga maailma kuulsaim valge räppar on juba üllitanud uue ja veelgi mahukama. Igatahes kuuleme juba rohkem legendaarseks muutuvast popstaarist veel enne järgmise aasta saabumist . 

Vaata treilerit, jälgi märke!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles