Mõistatus lahendatud! Tema ongi Evelin Ilvese salapärane silmarõõm!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincent Aranega - Traffic Manager at Adcash® Advertising Network
Vincent Aranega - Traffic Manager at Adcash® Advertising Network Foto: facebook.com

 

Käimas on äge klaperjaht. Meelelahutusväljaanded jahivad meeleheitlikult presidendiprouat piiranud Don Juani. Välja on pandud isegi vaevatasu!

Elu24 sai oma lugejalt vihje koos pildiga, kus püütakse tõestada, et Evelin Ilvese pildil olev kaaslane on äravahetamiseni sarnane Eestis resideeruva Prantsusmaalt, Montpellieri väikelinnast pärit meesterahvaga, kelle nimi on kuuldavasti Vincent Aranega. Eksootilise välimusega mees olla tihe Tallinna ööklubide külastaja ja Maarjamaa linalakkade võrgutaja.

Foto: Lugejapilt

Pöörake tähelepanu ka Vincenti kelmikale täpilisele kikilipsule!

Võib-olla just see pisidetail sai presidendiprouale saatuslikuks!

Foto: facebook.com

Vincent Aranega töötab Adcash® Advertising Network Eesti filiaalis, ametinimetuseks on mehel Traffic Manager.

Foto: facebook.com

Adcash® on rahvusvaheline ettevõte, mis on loodud eesmärgiga pakkuda parimaid lahendusi publitseerijatele ja brändide reklaamijatele üle maailma. Firma on kiiresti muutunud üheks kõige olulisemaks reklaamvõrgustikuks maailmas. Adcash® Advertising Network üks peakorteritest asub Tallinna kesklinnas ning harukontorid ka Bulgaarias, Prantsusmaal ja Mehhikos.  Firma globaalne võrgustik ulatub pea 249 riiki.

Ettevõte müüb online-reklaamipindu, leides oma klientide toodete reklaamimiseks parimad veebilehed ja jahtides võimalikult suurt klikkide hulka ehk veebiliiklust.

Firmat juhib prantsuse IT-ärimees Thomas Padovani, kes kandideeris möödunud aastal muuseas ka Eesti aasta ettevõtja tiitlile.

Adcashi põhikunded on tuntud arvutimängude tootjad, sealhulgas näiteks Ubisoft, Travian Games ja Electronic Arts. 2012. aastaks kasvatas viis aastat tegutsenud firma oma käibe 2011. aastaga võrreldes kuuekordseks, praegu küündib see 25 miljoni euroni aastas.

Adcashi Tallinna kontoris töötab kuni 50 inimest ja enamik neist on välismaalased. On nii Mehhiko, Hiina, Bulgaaria, Itaalia, Prantsusmaa, kui ka Venemaa kodanikke. Teiste seas siis ka kurikuulus südametemurdjast prantslane Vincent Aranega.

Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles