Galerii: Donna Nordica stiiliõhtu SOIRÉE Special by Anatoli Ein

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

16. augustil  toimus ühes kauneimas ja populaarseimas lounge-s Butterfly järjekordne stiiliõhtu “SOIRÉE  Special”. Kokteilipeo külalised said nautida «ABC - Again Back in the City» kollektsiooni brändilt Donna Nordica ning maitsta tervitusjooke Campari poolt.

Foto: Donna Nordica

Modelle jumestas Glow Make Up,  ning soenguid sättis salong Revaalia, Jungle Fever. Show korraldas stilist Anatoli Ein.

Donna Nordica on uus kodumaine moebränd, mida veab ema ja tütre (Mai ja Moi)  duo. Donna Nordica eesmärgiks on pakkuda kleite põhjamaistele naistele,  kes armastavad värve, looduslikke kangaid ning mugavust.  Kleidikollektsioonid on naisenimelised,  ning tihti ka temaatilised.

Foto: Donna Nordica

Septembriks pakub Donna Nordica uut sensuaalset/naiselikku kollektsiooni «ABC - Again Back in the City».  Kuum puhkusesuvi on lõppemas, algab töine linnasügis. ABC on lisaks veel linnadaami rõivastuse lihtne valik - nagu koolilapse aabits. Vali hommikul selga kleit Donna Nordica uuest ABC kollektsioonist ning heatujulist Sind ootab ees tore sügispaev linnas!

Vaata pilte ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles