Video! MTV videoauhinnad: Eminemist ja Pharellist parem - Ed Sheeran

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: SCANPIX

Meestekategoorias parima video tiitliga pärjati MTV videoauhindade jagamisel Briti laulja ja oma lugude sõnade autor Ed Sheeran. Punapäine popstaar tegi võistluses pähe mainekatele ja saažikatele artistidele nagu Eminem, Pharell Williams, John Legend ning Sam Smith, vahendab Independent. 

Oma hitiga «Sing» sööstis punapäine hurmur MTV videoedetabeli tippu. Mehe album «X» on teel purustamaks UK esinumbri tiitli rekordit kui kõige kaugem TOP 1 olev. Alates 2011. aastast kuulub see positsioon Adele'le tema albumi «21» eest. Sealsamas edetabelit juhtiva soolo-meesartistina on 8 nädalat tipus olnud Sheeran esirinnas. Enne meest oli selle kategooria valltutaja aastal 2005 avaldatud albumiga «Back to Bedlam» Eestitki väisanud romantiline lüürik James Blunt. 

Enne lavale minekut aitas Ed Sheeranit make-up'iga tuntud lauljatar Taylor Swift. Sellest avaldas neiu ka uhkelt oma Twitteris pildi. 

Kuigi parima video kategoorias konkureeris Sheeran juba aastaid tegutsenud megastaari Pharell Williamsiga, oli «Sing-i» võit osaliselt ka positiivse ellusuhtumisega USA räppari oma. Nimelt teeb Pharell punapäise briti artisti videos ja loos kaasa. Vaata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles