Boom! Miley Cyrus võitis - MTV aasta parim video

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
INGLEWOOD, CA - AUGUST 24: Singer Miley Cyrus attends the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California.   Jason Merritt/Getty Images for MTV/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
INGLEWOOD, CA - AUGUST 24: Singer Miley Cyrus attends the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California. Jason Merritt/Getty Images for MTV/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: SCANPIX

Oma haamrit lakkuva, rohkelt metalli ja paljast ihu sisaldava videoga loole «Wrecking Ball» pani pöörane Miley Cyrus kinni tänavuse MTV aasta videoauhindade jagamise, vahendab Independent. 

Endine Disney staar, 21-aastane noor ja energiast pakatav Miley tõmbas koti pähe nii Pharell Williamsi menukale muusikapalavideole «Happy» kui ka Sia «Chandelier'ile» ja Iggy Azalea ning Charli XCX’si loole «Fancy».

Miley on avalikult kuulutanud, et annab oma sensuaalse tantsustiili twerking iidoli positsiooni üle USA räpparile Nicki Minaj. Viimase üdini kuum ja tagumikest tulvil video «Anaconda» purustas Miley'i püstitatud 24-tunni jooksul enim vaatamiste rektordi Vevos. «Mul lihtsalt ei ole sellist perset!» on noor lauljatar oma otsuses kindel.

Selle aasta MTV videoauhindade galal oli neiu kaetumalt riides, kui möödunud aastast teda mäletame. Tänavu kandis Miley musta püks-kostüümi, mullu aga nude-tooni lateks bikiine. Tundub, et senini pööraste trikkide ja iseloomu poolest tuntud lauljatari soov on edaspidi tõsisemalt muusikale pühenduda. «Ma loovutasin twerkingu», ütles ta. «Oleme tegemas muusikat koos The Flaming Lips'iga. See on teistsugune. See on  natukene psühhedeelne. Seekord ei ole asi twerkingus, aga muusikas.» räägib Miley elumuutuses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles