Evelini kõrvalhüpe võib viia presidendipaari lahkuminekuni?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves 2014. aastal laulupeol Tallinna Lauluväljakul.
Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves 2014. aastal laulupeol Tallinna Lauluväljakul. Foto: Erik Prozes / Postimees

Täna meelelahutusmeedias lahvatanud skandaal presidendiproua vallatustest Tallinna öös võib viia presidendipaari lahkuminekuni, on paljud Maarjamaa kodanikud veendunud.

Presidendiproua Evelin Ilves pidutses 6. augustil baaris Komeet mitme noore mehe embuses. Lisaks väidab presidendiproua oma nutitelefoniga jäädvustanud pealtnägija Jaanus, et lisaks suudlemisele tundmatuga lõi proua õhtul ennastunustavalt tantsu veel ka ühe teise kiilaspäise meesterahvaga.

"Inimesed tundsid kuumas suveöös elust mõnu, suhtlesid, tantsisid ennastunustavalt ja andusid teineteisele," lisab teinegi Evelini unustamatut ööd kõrvalt näinud piduline. "See on täiesti normaalne, et peohoos, pisukese alkoholi mõju all end lõdvaks lastakse..., aga nojah..., riigi esileedilt seda muidugi avalikus kohas ei ootaks..."

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

"Evelin on oma Facebooki lehel vabandust palunud nende ees, keda tema teguviis solvata võis. Kas see tähendab, et ta palub vabandust nende härrade naiste ees, kelle meestega ta flirtis," küsib üks loo kommentaatoritest.

"Kas selline uskumatu tegu, mis on ületanud isegi juba mõne välisriigi uudiskünnise, viib nüüd meie esipaari lahutuseni," küsib teine. "Minu abikaasa küll sellist avalikku häbistamist ei suudaks üle elada."

Foto: facebook.com

Hoogsa presidendiproua pidu jätkus juba peojärgsel hommikul lõbusa seltskonnaga Pärnu rannas. 

Mida arvad sina?

Kas meie presidendipaari abielu on lõpusirgel?

Copy
Tagasi üles