Anu Saagim: presidendiproua suudles noort meesterahvast avalikus kohas tahtlikult?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim ja Sven Sester kodumaises komöödias "Nahkpükse ju ei pesta"
Anu Saagim ja Sven Sester kodumaises komöödias "Nahkpükse ju ei pesta" Foto: Jelena Rudi

"Eesti kollases meedias ei olegi varem nii suurt skandaali lahvatanud. Jah, just nii ütlesin ka täna hommikul 7.34 helistanud Kroonika peatoimetajale Krista Lensinile ja pisut hiljem kõne teinud Õhtulehe ajakirjanikule. See on vaieldamatult selle aasta mahlakaim pommuudis," kommenteerib Elu24 peatoimetaja Anu Saagim 22. augusti uudispommi Eestimaa konnatiigis.

Foto: Jelena Rudi

Sajandi pommuudis meie pisikeses konnatiigis!

"Loomulikult presidendipaari ei võigi kunagi mitte kellegagi võrrelda. Nad on esipaar ja siit ei pääse mitte kuhugi," rääkis Saagim Õhtulehe veergudel teemal Evelin Ilvese ja tundmatu noore meesterahva suudlus kesklinna kuumima lounge`i terrassil, mis seljatab kõik varasemad avaliku elu tegelaste eraelulised juhtumid.

 

Presidendiproua suudles noort meesterahvast avalikus kohas tahtlikult?

"Tegelikult pole kellegi asi teiste eraelu analüüsida ja hinnanguid anda, ütleksin naisena, aga meelelahutusportaali Elu24 peatoimetajana ütlen, et kui ma lähen Tallinna kõige kõige avalikumasse, kõrgemasse ja nähtavamasse kohta ja tean, et kõik pilgud on seal niigi mulle suunatud ja siis suudlen seal veel väga kauni noormehega..., jumal tänatud et see polnud mõni miljonärist kärnkonn... See tähendab seda, et ma tahan, et kõik näeksid! Ja ikka väga korralikult näeksid!"

"Mina loen seda pigem kui ühe naise statementi. Ma arvan, et ta tahtiski nii teha. Tahtiski, et kõik näeks. Kui sa tahad aga oma mehele kohta kätte näidata, siis ma ei tea, kas see on parim viis..., aga noh, armastuses ja sõjas on kõik lubatud!"

 

Evelin on kuldreeglitest õppust võtnud

"Mul on praegu kanda üks raskemaid aegu. Palun andestage, kellele olen haiget teinud," kirjutas Evelin Ilves oma Facebooki kontol vihjates, et tema eraelus on hetkel keerulised ajad

"Ja õigesti tegi, et kohe end süüdi tunnistas ja napilt vabandust palus," arutleb Saagim. "Just seda on aastaid avaliku elu tegelastele üritanud pähe taguda kõik suhtekorralduse korüfeed. Töö on vilja kandnud. Kiire ülestunnistus ja vabandus teevad relvituks pea kõik, kel süda õiges kohas."

"Oleme kõik ju inimesed ja elus võib juhtuda nii mõndagi... Tegelikult, peabki juhtuma, sest nii kaua kui eksisteerib inimkond oma värvikuses ja ettearvamatuses, pole ka võimalik kõiki panna ühe noodi järgi laulma või jumal teab kelle välja mõeldud reeglite järgi tantsusamme seadma."

Ja nagu ütleb Evelinile julgustuseks Facebooki lehel üks ätt: "Elagi ise ja laske ka teistel elada, visaku see kiviga kes ise pattuta!"

"Maailm on kirev ja see on tore, sest elus pole midagi hullemat, kui olla tavaline!"

 

 

 

 

 

Ühe muinasjutu lõpu algus oli näha juba veebruaris 2014

Sale piht, täiuslik lõuajoon ja sire nina. Peegelsile otsmik ja avaram pilk – loomulikult ei jätnud see ühegi õrnema soo õekese silmale märkamatuks. Evelini lopsakas huul jättis varju vaat et lumekuninganna, seekord enda disainitud, pitsivahuse kostüümigi. Ülejäänud lihvi olid lisanud perfektsele figuurile eksootilised puuviljad ning värsked mahlad, mis olid troopika kuumuses meie maa emakesega võrratu töö teinud.

Üleöö oli sündinud täiuslik Maailma terviseorganisatsiooni eestkõneleja! Rohelised palmid on ju ilusad, ent põhjamaine silm ihkab aasta lõpus ja uue alguses ikkagi tühje valgeid väljasid. Kaunis, et lume igatsus sai esileedi isegi lõunamaise päikese all kätte ja valmis „Lumeunistus“, mille ilu nähes võib isegi härra Dior kadedusest oma näppe noolida.

Oleks võinud loomulikult eeldada, et ka üle kuu aja kestnud unelmate puhkuselt naasnud sale ja jumekas Evelin Ilves naudib vabariigi sünnipäeval oma abikaasaga iga ühist hetke ja pidu lõpeb taas kuuma suudlusega tantsupõrandal. Kahjuks tundusid esipaari suhted olevat pigem leiged ja presidendi kõrval nägime seismas hoopis tõelist jääkuningannat.

Anu Saagim; Postimees; 24.veebruar, 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copy
Tagasi üles