Avanejad: Evelin Ilves suudles reptiiliga, kes ei tea, kuidas suudlemise ajal käituda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves ajakirja Kroonika esikaanel
Evelin Ilves ajakirja Kroonika esikaanel Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Veebiportaalil Avanejad on Evelin Ilvese öise suudlemise skandaali kohta oma teooria: presidendiproua suudles pesuehtsat sisalikinimest!

Vaimugeodeet Ülo Kirvel sai kõmuajakirjas avaldatud suudlusfotot ja -videot analüüsides kiiresti aru, et kurikuulus saviolum presidenticus ei toimunud üldsegi mitte kahe inimese vahel. «Nii reptiilset fotot pole ammu näinud,» rõõmustab Ülo.

«Esimene asi on muidugi ilmselge valehabe, mis on üsna kiirustades ja laiguliselt peale kleebitud. Reptiilinimestel teatavasti habe ei kasva. Mulle näib, et ühekordne valehabe on teist või lausa kolmandat korda kasutuses,» kritiseerib spetsialist humoorikas artiklis.

«Teine täiesti ilmne märk on see, et reptiilid ei tea, kuidas suudlemise ajal käituda. Vennikesel alguses käed ripuvad, ning kulmud on üllatusest kõrgel. Nii-öelda agressiivne pool on selle pildi peal kindlasti inimene.»

Nagu sellest veel ei piisaks, puistab Kirvel Avanejate toimetuse üle veel  hulga tõestusmaterjaliga. Näiteks see, et reptiilid kannavad roosat särki, et oma rohekat nahka «inimlikumaks valgusfiltreerida» jms.

Suudleja reptiilsus on tõesti selgitatud, aga olulisem on see, mida see tähendab? „Alustuseks on muidugi leevendav asjaolu, et ega siin nüüd hirmsasti üleaisa löödudki,“ selgitab mees. «Kahe erineva liigi vaheline suudlus ei ole minu teadmist mööda teab mis patt. Kui keegi inimene näiteks hobust kallistab või koera ninale suudluse annab... see on ju pigem sõpruse või õrnuse märk.»

Tõisele ja keerukale teemale ka vähe huumorit lisaks!

Copy
Tagasi üles