Solarises esineb heategevusfondi kontsertüritusel Getter Jaani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 LIVE - Külas käisid Getter Jaani ja Koit Toome, neid kostitas koogiga Anu Saagim
Elu24 LIVE - Külas käisid Getter Jaani ja Koit Toome, neid kostitas koogiga Anu Saagim Foto: Karli Saul/SCANPIX

Homme, 23. augustil toimubTallinnas Solarise keskuse 0-korrusel heategevusfondi Minu Unistuste Päev kontsertüritus.

23. augustil kutsub heategevusfond Minu Unistuste Päev kontserdüritusele, mis algab kell 12.00. Kutsume terve perega üritusest osa võtma ja lõbusalt aega veetma. Ürituse eesmärgiks on tutvustada heategevusfondi tegevust ning teadustada, miks on just emotsionaalne tugi lapse tervenemiseks oluline.

 

Algusega kell 14.15 lisab lastele põnevust  Kolme Põrsakese teadusetendus.Lisaks külastab lapsi teraapiakoer Susi koos oma neljajalgsete sõpradega. Perepäeva lõpetuseks esineb kell 15.00 Minu Unistuste Päeva suur sõber Getter Jaani.

 

Toimuvad põnevad tegevused lastele, saab meisterdada, joonistada ja mängida! Parimatele on on auhinnad välja pannud Solaris Keskus, Haribo, Café Noble, Finesta, Nordea Kontserdimaja ja Solaris Kino. Lapsed saavad kirja panna ka oma suurima unistuse, mis riputatakse Unistuste Puule-üks unistus viiakse täide.

 

Minu Unistuste Päev on vabatahtlike tegevusel ja toetajate rahastusel põhinev heategevuslik organisatsioon, mis aitab täita raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi.

 

Loe lisaks siit ja siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles