Heteropaar, kes näib kaksikutena

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23-aastane Alina Davis (kodanikunimega Dmitri Kožukov) ja 19-aastane Alison Brooks
23-aastane Alina Davis (kodanikunimega Dmitri Kožukov) ja 19-aastane Alison Brooks Foto: Facebook

Esmapilgul võib kahe noore fotosid vaadates tunduda, et nad on kaksikud, kuid tegelikult on nad heteroseksuaalsed mees ja naine.

23-aastane Alina Davis (kodanikunimega Dmitri Kožukov) ja 19-aastane Alison Brooks abiellusid möödunud nädalal Venemaal Moskvas, edastab Huffington Post.

Mehe sõnul tunneb ta end androgüünsena ning selle tõttu ei ole tal keeruline vahel naisterõivastesse riietuda.

Nende registeerimine Moskvas oleks äärepealt ära jäänud, kuna mõlemad nägid välja nagu naised, samas aga elab paar heteroseksuaalses suhtes.

«Kui me mais avaldus sisse andsime, siis ei pööratud meie sarnasele välimusele eriti tähelepanu. Kuid paar nädalat enne abielu registreerimist hakkasime saama kõnesid kummaliste küsimustega,» lisas mees.

Kui aga jõudis kätte paaripanemise aeg, siis tekitas pruutkleitides paar ametnikes šoki.

Paar loodab, et nende eriline olek ja käitumine innustab ka teisi noori venelasi olema just sellised, nagu nad on.

«Olen heteroseksuaalne mees, kellele meeldib naiseilu. Naised on meestest alati kenamad. Kui mees tahab vahel naine olla, siis ei peaks see tabu olema,» arvas Alina Davis (Dmitri Kožukov).

Ta lisas, et inimesed peavad neid homoseksuaalideks.

«Igal naisel on ta mehelik pool ja igal mehel ta naiselik pool. Mina olen oma naiseliku poole esile toonud,» teatas mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles