Vanaema vallatu pidu valges paradiisis tõi kohale nii maod kui kaunitarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel laupäeval, 16. augustil kutsus nooruslik «vanaema» kõiki vene hinge ja tõeliselt glamuurse vene peo austajaid endale külla.

Ööklubis Teater toimus suursugune suve lõpu pidu Babulja Special – WHITE PARTY. Nagu ka kõik teised, ihkab ka Teatri vanaema olla noor ja kaunis ning selle auks korraldaski ta glamuurse White party, et ka tema saaks taas panna jalga kaunid kristallkingad, selga imeilusa valge kleidi ning särada koos kõigi enda külalistega selle suve kõige suurejoonelisemal ja luksuslikumal peol.

Olles inspireeritud maailmakuulsatest White Partydest peopealinnades Miami, New York, California ja paljudes teistes, oli ka klubi Teater laupäeval väga kõrgklassilise väljanägemisega ja ootas endale ka külla kõiki pidulikus valges. Juba klubi ees ootas kõiki võimas vaatepilt, kui Babulja Special ürituse jaoks oli kohale toodud esmaklassiline limusiin, mis püüdis kõigi pilke kuumade Babulja tütrekestega, kes sel õhtul nagu valged inglid välja nägid. 

Läbi kogu öö voolas Moët & Chandon Ice Impérial, mille valged pudelid olid kui selle peo jaoks loodud ning üritusele lisas vürtsi Chivas Regal. Lisaks oli korraldajatel varuks mitu üllatusesinejat, maitsev sakuska ja külm naps, mis peo korralikult käima lükkasid.

Sel reedel ootab klubis Teater kõiki pöörane Freakshow üritus Sexy & Beast ja juba laupäeval astub klubis Teater esimest korda üles Tanel Padar & The Sun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles