Selgeltnägija: Brad Pitt on Angelina Joliega koos vaid laste pärast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt, Angelina Jolie ja osa nende lapsi
Brad Pitt, Angelina Jolie ja osa nende lapsi Foto: SCANPIX

USA selgeltnägija Ron Bardi sõnul on Brad Pitt Angelina Joliega koos vaid nende kuue lapse pärast, tegelikult ei armasta Pitt Jolied.

Bard lisas, et Pitt tunneb end lõksu püütuna, samas aga ei taha ta lahkuda, kuna see võib kahjustada tema mainet ja karjääri, edastab Daily Mail.

Bard on Pitti pikaajaline sõber.

Selgeltnägija sõnul ei ole 50-aastane staar seni üle saanud oma esimesest naisest, seriaali «Sõbrad» staarist, 45-aastasest Jennifer Anistonist.

Selgeltnägija lisas, et Pitt kardab Jolie juurest lahkuda ning selle tõttu võib kaaluda temaga abiellumist. Võimalik, et nad saavad veel kolm last.

Pitt kohtus Bardiga esmakordselt 2004. aastal ning nad viis kokku Aniston.

Bardi sõnul ütles ta Pittile 2005. aastal, et staar kohtub erakordse inimesega, kes muudab ta elu. Just sel aastal kohtus Pitt Joliega esmakordselt kui nad tegid koos filmi «Mr.& Mrs. Smith» ning nende suhe sai siis alguse.

«Kõik märgid näitavad, et Pitt ja Jolie ei armasta enam üksteist. Neid hoiab koos hoolitsemine kuue lapse eest. Pitt tunneb, et ta peab täitma oma isakohust. Jolie on nutikas naine, ta teadis, kuidas mees lõksu püüda. See naine armastab tegelikult lapsi rohkem kui oma meest,» jätkas selgeltnägija.

Ta lisas, et Pitt ja Aniston said kergelt lahku minna, kuna neil ei olnud lapsi.

«Kui Pitt kuue lapse juurest minema kõnniks, saaks ta häbimärgi külge. Pitt on tuntud ja ta peab selle tõttu ka imidžile mõtlema,» nentis selgeltnägija.

Bard jätkas, et kuna Pitti ja Jolied hoiavad koos lapsed, siis on võimalik, et nad tahavad veel lapsi.

«Praegu on neil kuus last, kolm bioloogilist ja kolm adopteeritut. Olen veendunud, et nad tahavad laste arvu tõsta üheksani,» teatas selgeltnägija.

Pitt ja Jolie teatasid kihlusest 2012. aastal. Möödunud aasta intervjuus sõnas Jolie, et ta ei osanud varasemas elus arvata, et tal võiks kunagi suur perekond olla ning et ta leiab õige mehe, kellega see koos luua.

Bardi sõnul ei andnud ta Pittile nõu Aniston maha jätta ning «kuuma tibi» Joliega koos elama hakata.

«Olen kindel, et Pitt ikka armastab Jenniferi, kuid suhted on nüüdseks üsna keerulised,» lisas selgeltnägija.

Pitti ja Jolie esindajad ei soovinud Bardi ütlusi kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles