Uus Inim-Barbie väidab, et ta pole kunagi iluopil käinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lolita Richi
Lolita Richi Foto: Lolita Richi / VK

Uus Inim-Barbie väidab, et tal on nukuga sarnased proportsioonid ja need on täiesti loomulikud.

Kiievist pärit ja Türkmenistanis elav 16-aastane Lolita Richi on veendunud, et ta teeb pika puuga ära kõigile nukutaolistele kuulsustele, kirjutab Mirror. Kõige selle juures sööb ta täpselt seda, mida tahab!

Lolital on imepeenike 20-tolline piht ja 32F rinnahoidjasuurus. Ta kannab kontaktläätsi, et imiteerida Barbie-nuku pilku.

Lolita kinnitab, et ta pole kunagi iluoperatsioonil käinud, dieeti pidanud ja tema fotosid pole digitaalselt töödelnud.

«Olen selle imidži saavutanud paremini kui keegi teine. Olen ülim vampnaine,» ütles Lolita, kes pole enda sõnul maailma tuntuimast Inim-Barbiest Valeria Lukyanovast kuulnudki.

«Inimesed on mulle öelnud, kui väga nad mind mu kena välimuse pärast kadestavad. Koolis ihaldavad kõik poisid mind, kuid mina neid mitte. Nad pole minu maitse,» ütles neiu.

Lolita oli lapsepõlves pigem poisilik tüdruk ja nukuliku välimuse võttis ta endal alles aasta eest. Tänaseks on tal Venemaa sotsiaalmeedias märkimisväärne austajaskond.

«Hakkasin nii riides käima, sest tahtsin täiuslik välja näha. Minu arvates võiksid kõik naised olla veatult hoolitsetud. Soovisin olla iseenda inspiratsioon,» seletas ta. «Kui tüdrukul pole ilusad silmad, peaks ta neid korrigeerima kontaktläätsedega. Kui tal on viltune nina, peaks ta sellega midagi ette võtma, olgu siis ilukirurgiat või midagi muud kasutades.»

Lolita rõhutas, et tal olid õnneks kohe alguses head kehavormid, mida ta meigi ja riiete abil veelgi täiustas. «Olen oma välimuse suhtes enesekindel. Paljud naised tahaksid sellised välja näha,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles