Mõnus! Leonard Cohen avaldab septembris jõulise ja värske stuudioalbumi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonard Cohen
Leonard Cohen Foto: AFP / Scanpix

Oma uues ning kaasahaaravas stuudioalbumis «Popular Problems» laskub Leonard Cohen meie unenägude/unistuste teele ning paneb paika uue kõla ja kiiruse lootusest ja meeleheitest, leinast ja rõõmust.

Cohen on siin hämmastunud armastaja, rokkides inimese seisundi taustal kui «hing avaneb oma igatsuse ruumides». Tema legendaarne bass kajab vastu nagu ei kunagi varem, kandes endas kohalolekut ja pakilisust, mis pärineb kõige sügavamatest südamesoppidest.

Nende üheksa hüpnootilise laulu selgus ja jõud paneb meid neid üha uuesti ja uuesti laulma.

«Popular Problems», mis valmis koostöös kaasautori Patrick Leonardiga, on  igavesti värske kujutlusvõime meistriteos muusikalegendilt, kelle laulud jätkuvalt paeluvad nii uusi kuulajaid kui ka pühendunud fänne.

«Taaskord on Leonard Cohen murdnud muusikalisi piire oma uue loova inspiratsiooniga,» ütleb Rob Stringer, Columbia Recordsi Tegevjuht/CEO. «Need üheksa uut lugu on lihtsalt suurepärased ja innovatiivsed, kandes endas unikaalset hinge. Me oleme tohutult elevil ja tunneme suurt au tähistades seda verstaposti koos temaga.»

Selleks, et tähistada tema 80. sünnipäeva (21. septembril), saab külastada Cohen'i lõputut poeetilist energiat ja pärandit artisti uuel lehel iTunes-s, mis sisaldab Popular Problems albumit ja kõiki eelnevaid 12 stuudioalbumit, mis on masterdated Tunes-i jaoks.

Popular Problems on produtseeritud Patrick Leonardi poolt, masterdatud Marcussen Masteringi poolt ning lindistatud ja miksitud Jesse E. Stringi poolt (lisamiksing Bill Bottrellilt).

Popular Problems Tracklisting:

1. Slow

2. Almost Like The Blues

3. Samson In New Orleans

4. A Street

5. Did I Ever Love You

6. My Oh My

7. Nevermind

8. Born In Chains

9. You Got Me Singing

Meenuta Leonard Coheni uskumatut pärandit SIIN.

Kuula esimest singlit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles