Kitarrist Gene Simmons kritiseeris depressiooni põdejaid ja talle anti vastulöök

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gene Simmons
Gene Simmons Foto: SCANPIX

Kitarrist ja ansambli Kiss muusik Gene Simmons tekitas oma jämedate kommentaaridega depressiooni põdevate inimeste aadressil skandaali.

Simmonsi sõnavõtt oli osaliselt seotud komöödianäitleja Robin Williamsi surmaga, kes politsei teatel tegi enesetapu, edastab foxnews.com.

Simmonsi sõnul on narkomaanid ja alkohoolikud alati vingunud, et maailm on nende jaoks liiga karm paik ning selle tõttu ei saa nad uimastavaid aineid tarbimata elada.

«Narkomaanid ja alkohoolikud korrutavad aina, et maailm on kohutav. Sama kehtib depressiivsete kohta. Minu ema jäi koonduslaagrist ellu ning ta ei ole kogu oma elu jooksul virisenud ega kurtnud. Ta peab iga päeva kingituseks ja ta armastab elu. Samas on neid 20-aastasi, kelle sõnul põevad nad kohutava elu tõttu depressiooni. Kui teile elu ei meeldi, eks siis tapke end,» teatas muusik.

Simmons jätkas tümitamist öeldes, et enesetapjad tahavad ka odavat kuulsust saada. Paljud neist teatavad sellest ette andes nagu etenduse.

Paljud staarid, kaasa arvatud Simmonsi kolleegid mõistsid ta sõnavõtu hukka, kuna see tuli väga vähe aega pärast Robin Williamsi surma.

Mötley Crue muusik Nikki Sixx kommenteeris Simmonsi ütlust oma raadiosaates «Sixx Sense».

«Mulle Gene meeldib, kuid nüüd läks ta liiale. Kissi fännidest 20. eluaastates noori on üsna palju ning nad võivadki hakata mõtlema depressioonile ja enesetapule,» teatas Sixx.

Sixx lisas, et depressiooni põdemine ei ole tänapäeval häbi ning selle haiguse raviks on palju erinevaid meetodeid.

«Soovitan mitte kuulata selles küsimuses inimesi, kes ei tea asjast mitte midagi,» lisas muusik.

Twitteris käivitus Gene Simmonsi ütlusest diskussioon, milles muusik hukka mõisteti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles