Kokk: printsess Diana haud on rohtu kasvanud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: SCANPIX

Kokk süüdistab printsess Diana perekonda ta hauapaiga hooldamata jätmises.

Briti kuningliku pere liikmete ja ka printsess Diana kokana töötanud Darren McGrady sõnul on printsessi matmispaik Althorpi mõisa maadel rohtu kasvanud, edastab Daily Mail.

Kokk süüdistab selles eelkõige Diana venda Charles Spencerit. McGrady avaldas Twitteris mitu fotot, milline haud praegu välja näeb.

«Kui oleksin toetanud printsess Dianat ta eluajal rohkem, oleks mind vallandatud. Perekonnale läks ta korda alles pärast surma,» lausus kokk.

Teada on, et printsess on maetud Althorpi mõisa pargis asuvale saarele. Saare ümber asuv veekogu on aga ummistunud ning kaetud vetikatega.

«Väga kurb on näha, et krahv Spencer ja Althorpi mõis eirab printsess Diana viimast puhkepaika. Tõendage, et te hoolite temast ning teile ei olnud ainult tähtis ta kuulsus ja raha,» kirjutas kokk.

Diana hauapaiga külastamine maksab 16 naela.

Sunday Expressi andmetel on printsessi mälestuskivi sammaldunud ning see on umbrohtu kasvanud.

Althorpi mõisa esindaja sõnul asub matmispaik saarel ning selle tõttu on juurdepääs sinna raskendatud.

«Vetikad on paljudes järvedes suvel probleemiks, mitte ainult siin. Sel suvel on olnud väga kõrged temperatuurid, mille tõttu hauakoha korrastamist on tulnud edasi lükata,» teatas mõisa esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles