13 hullu fakti kuulsuste kohta, mida nad parema meelega varjaksid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daryl Hannah
Daryl Hannah Foto: SCANPIX

Veebisait Cracked korjas kokku pööraseimad faktid kuulsuste kohta, mida nood parema meelega saladuses hoiaksid.

* Koomik Ricky Gervais kuulus 80ndatel new age bändi Seona Dancing. (Vaata videot «Bitter Heart» allpool, see on võrratu!)

* Näitlejanna Daryl Hannah vasaku nimetissõrme ots on puudu. Naine kaotas selle lapsepõlves, kui tema sõrm jäi vanaema juures kaevuketi vahele. Ta kannab tavaliselt proteesi.

* Näitlejad Matthew Broderick ja Jennifer Grey põhjustasid 1987. aastal Iirimaal avarii, milles hukkusid ema ja tütar. Broderick väitis, et ta ei tea, miks ta vastassuunavööndisse sõitis: «Ma ei mäleta seda päeva. Ma ei mäleta isegi seda, kuidas hommikul üles ärkasin.» Broderick mõisteti süüdi hooletus juhtimises ja ta sai 175 dollarit trahvi.

* Phoenixite viiest lapsest neli (River, Rain, Joaquin ja Liberty) kasvasid «Jumala laste» kultuses, kuhu nende vanemad kuulusid kuni 1978. aastani. Pärast kultusest lahkumist vahetas perekond perekonnanime Bottom nime Phoenixi vastu, tähistades sellega uut algust.

* Billy Joeli laulu sõnad «Tomorrow Is Today» on pärit tema hüvastijätukirjast. Ta üritas end tappa mööblilakki juues, kui oli teada saanud oma naise afäärist tema trummariga.

* Näitleja Zach Braff andis peksa 12-aastasele lapsele, kes tema Porsche spreivärviga täis sodis.

* Näitlejanna Leighton Meester sündis vanglas, kuna tema ema mõisteti süüdi narkootikumide smugeldamises.

* Näitlejanna Thora Birchi vanemad Jack Birch ja Carol Conners on endised pornostaarid. Nad mõlemad mängisid filmis «Deep Throat».

* Kinodes karmi kutti kehastav Vin Diesel oli Dungeons & Dragons nohik, mida ta mängis pühendunult 20 aastat.

* Kuulus moelooja Coco Chanel töötas ka natside heaks.

* Prints Charles kogub prill-laudu ja võtab ühe kaasa igale poole, kuhu ta läheb.

* Näitleja Russell Crowe kuulus kunagi Austraalia pubirokkbändi Roman Antix. Ta kasutas nime Rus Le Roq.

* Endine paavst Benedictus XVI on sõltuvuses Fantast ja joob vähemalt neli purki päevas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles