Uskumatu! Grindi poisid ja Edgar Savisaar - Linn on minu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grind
Grind Foto: Grind

Tantsumuusikapeo GRIND korraldajad ning DJ-d on üllitanud humoorika cover'i selle suve hittloost «Linn on minu». Kui originaaloos peab endale korraliku motivatsioonikõne lauljatar Epp Kõiv, siis käesolevas versioonis lahkab hoopis, Tallinna linnapeaks kehastunud, endine bändi Bedwetters laulja Joosep Järvesaar meeri eraelu. 

Jutt käib lahkuminekust abikaasa Viljaga ja varade jaotusest: «Elu on ilus, nüüd saab iga päev pidu. Korter jäi sulle, aga linn on minu. Enam ei kirju, nüüd saab iga päev pidu. Auto jäi sulle, aga linn on minu. Elu on ilus, nüüd saab igapäev pidu, kassid jäid sulle, aga linn on minu. Enam ei kiru, nüüd saab iga päev pidu. Mu süda jäi sulle, kuid see linn on minu. Linn on minu. Linn on minu. Linn on minu. See linn on minu...»

Sellisel uskumatult naljakal ja absurdsel moel kuulutasid mehed välja GRIND'i VIP laua ja GRINDBOARD'i võitjad. Vaata videot ja näed ise!

Täna toimub klubis Hollywood legendaarseks kujunenud pidudesarja järgmine etapp - GRIND presents: ETHERWOOD & MC WREC

Lisainfo SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles