Peeter Sauter ei talu hooramist ja liiderdamist

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Sauter
Peeter Sauter Foto: SCANPIX

Kuigi kuulsad kirjanikud on aegade hämarusest saati vajanud käevangu inspireerivaid muusasid, on Peeter Sauter (52) teisest puust. Tema jumaldab korraga üht naist ega kujuta mõõdutundetut hooramist ja liiderdamist ettegi, kirjutab Naised.

«Olen äpu ning arg vennike,» tunnistab Sauter ning kirjeldab mõnuga oma patoloogiliselt monogaamset eluviisi. Viimased viis aastat on tema kõrval seisnud Laura (32), kes on mehe sõnul just see õige naine, sest temaga on hea koos mitte midagi teha, lihtsalt olla. «See on suhte puhul väga tähtis moment, kõik muu on ausalt öeldes teisejärguline,» leiab kirjanikuhärra.

«Armastust kui sellist, ei ole olemas. Armastus on psühhoos, haigusseisund, mis lõppeb vältimatult depressiooniga,» põrutab mees. «Eks ma väldin armastust, kuidas jaksan, aga alati ei tule see välja ka...»

«Peeter on kõige ausam inimene, keda ma tean. Ta ei teeskle kunagi,» kinnitab Sauteri elukaaslane varmalt. «Elu temaga on väga tore. Mul oli enne teda igasuguseid suhteid ja ma ei osanud mõeldagi, et võiksin kellegagi õlg õla kõrval koos elada. Peetriga näe, saab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles