Laupäevane kräu! MustMesi Soulimelomaanide minifestival

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidy Purga
Heidy Purga Foto: Vierge Viertek

Laupäeval, 16. augustil saavad soulimelomaanid kokku minifestivalil – päevane tasuta sündmus, kuhu on oodatud ka lapsed, toimub kell 13-19 kohvik Klausis. Õhtune pidu kahes saalis peetakse 18. DJ mängitava muusika saatel F-Hoones. 

MustMesi Soulimelomaanid minifestivali päevane osa toimub Kalamajas, kohvikus Klaus. Tasuta pidu on mõeldud kogu perele. Sisehoovis on lastele täispuhutav batuut, tehakse näo- ja käemaalinguid, vanematele on avatud plaaditurg ning muusikalist naudingut pakuvad plaadimängijate taga: Kali Briis, Martin Jõela, Maris Takk, Masa ja Kaupo Rõivasepp. Soulmuusika austajatele  on Klausis sel päeval koostatud ka kokteilide ja suupistete erimenüü (k.a lastele).

MustMesi Soulimelomaanid minifestivali õhtune osa algab kell 23:00 ning kestab varajaste hommikutundideni F-Hoones. Lisaks muusikale on võimalik kohapeal nautida ka Põhjala Must Kuld jooki ning spetsiaalset, limiteeritud koguses Musta mett. Tantsida saab kahes saalis, esimeses valivad muusikat: Peeter Ehala, DJ Quest, Heidy Purga, Sander Mölder, DJ Critikal, DJ Bandit, Orav ja Drummie. Teises: Roma Pi, Chris Long, Peeter Vares, Kersten Kõrge, Von Koff, Masa, Mihkel Sirelpuu, Üllar Siir, Maris Takk ja Kaupo Rõivasepp.

Minifestivali üks korraldajaid ning Must Mesi saatejuht, Heidy Purga, märgib: «See on enneolematu, et pea kõik Eesti souliskeene DJd ja asjaarmastajad tulevad laupäeval kokku, et muusikat mängida.» Esinejate nimistu on aukartustäratav ja professionaalne. Mul on väga hea meel nii selle saatesarja üle, kus kohtusin vaimustavate inimestega kui ka selle üle, et saatesari lõpuks ühise tähistamisega päädib. On küll populaarseid üritustesarju, aga souliskeene on siiani üsnagi väikselt ja vaikselt tegutsenud. Sellist suuremat kokkutulemist ehk saabki nüüdsest ka kord aastas tähistama hakata...

Spetsiaalne saatesari MustMesi Soulimelomaanid on eetris Raadio 2s juunist augusti keskpaigani. Igas saates on kaks külalist, kes kumbki on kaasa toonud 5 oma lemmikut souliplaati/lugu, mida eetris mängida. Kokku toimub MustMesi Soulimelomaanid sarja raames 11 saadet.

FB Must Mesi lehekülg asub SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles