Klubikuningas Kuno Tehvast sai Eesti meister

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuno Tehva koos oma võiduka rannajalgpalli tiimiga Unibet - Nõmme Kalju
Kuno Tehva koos oma võiduka rannajalgpalli tiimiga Unibet - Nõmme Kalju Foto: Erakogu

Club Privé üks omanikke, Kuno Tehva, sai laupäeval oma tiimiga Unibet - Nõmme Kalju rannajalgpalli Eesti meistriks.



Tehva elukaaslane ja samuti Privé kaasomanik Helen Mahmastol jutustas Elu24.ee’le, et käis koos tütrega samuti Pirita rannas mängu vaatamas.

«Oleme kaasa elanud tervele rannajalka hooajale. Üks etapp on terve päeva kestev ja isegi pealtvaatajana tunned mängijate vaeva ja ikka higistad kaasa,» sõnas Helen.

«Nad on juba pikalt tahtnud Eesti meistriks tulla, eelmisel aasta jäid napilt teiseks. Sel aastal oli algusest peale kindla pale minek,» ühles Mahmastol ja lisas, et lahe oli vaadata, kuidas meeskond kokku hoidis.

Pärast hiilgavat võitu mindi kogu meeskonnaga Ipanema Rodizio nimelisse Brasiilia restorani sööma ja õhtu lõppes loomulikult klubis Privé. «Siis võeti juba pingevabalt,» kommenteeris Helen kavalalt.

Nõmme Kalju on pälvinud viimasel ajal suurt tähelepanu nii suures jalgpallis, kus brasiillasest peatreeneri, Getulio Aurelio juhendamisel võideldakse Eesti Meistriliigas kolmanda koha eest kui ka rannajalgpallis, kus Kuno Tehva eestvedamisel moodustatud meeskond saavutas Eesti rannajalgpalli profiliigas kõrgeima koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles