100 päeva unistuse täitumiseni!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pooleliolev Kultuurikatel.
Pooleliolev Kultuurikatel. Foto: Martin Ilustrumm

9. septembril alustab Kultuurikatel koostöös Capacity kooli ja Tallinna majanduskooliga 100-päevase ettevõtlusmänguga, et arendada mängu abil loovideed elujõuliseks. Osalejate soovil lükkus mäng septembri algusesse ning kõigil huvilistel on võimalik meiega veel liituda. Mängu tutvustav seminar toimub 26. augustil Tallinna majanduskooli aulas.  

Ettevõtlusmängu peamine eesmärk on muuta hoiakuid ja harjumusi, et loov- või äriidee edasiarendamine ei jääks takistuste kiuste teostamata. Soovime aidata inimestel selgusele jõuda, mida nad soovivad ning kuidas soovitut saavutada. Ettevõtlusmängu käigus kohtutakse iga nädal, et rääkida olulistel teemadel, mis mängus osalejat samm-sammult edasi viib. Räägitakse ja rakendatakse praktilisi ülesandeid teemadel distsipliin, ajajuhtimine, eesmärkide püstitamine, harjumused, projektijuhtimine, motivatsioon, hirmud, emotsionaalse seisundi jälgimine, meeskonnatöö ning ettevõtlusega seotud teemad nagu finantsplaneerimine, turundus jne. 
 
Ettevõtlusmänguga on oodatud liituma kõik huvilised, kellel on loov- või äriidee, kuid kes ei ole selle realiseerimiseni veel jõudnud. Samuti on oodatud kõik need, kes on oma idee teostamisega juba alustanud, kuid vajavad lisatuge ja motiveerimist, et jõulisel sammul edasi liikuda.
 
Ettevõtlusmängu üheks reegliks on iga osaleja 15-eurone iganädalane motivatsioonipanus «panka». Pangast raha tagasisaamine ei ole keeruline, kuid see eeldab reeglite täitmist ja kokkulepetest kinni pidamist. Panka kogunenud motivatsioonipanused saab endale mängu võitja, kes on julgenud vastu võtta väljakutse enda unistus 100 päevaga ellu viia.  Mängu võitja selgitab žürii ning valiku tegemisel arvestatakse iga osaleja saavutusi. 
 
Ettevõtlusmängu 100 päeva tasu on 360 eurot või 120 eurot makstes kolmes osas. Ettevõtlusmängu juhendavad Capacity kooli koolituskeskuse juhataja Tatjana Moroz  ja Kultuurikatla ettevõtlusprogrammi projektijuht Kira Mel.
 
Mängu tutvustav seminar toimub 26. augustil Tallinna majanduskooli aulas.  Ettevõtlusmäng eesti keeles algab 9. septembril ning vene keeles 12. septembril kell 18.00. 

Lisainfo SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles