Uus saade! “Suvepunker+” ehk motosõbrad, mädamunad ja mehekodud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna alustavas “Punkris”: Henrik Normann, Anu Saagim, Marek Reinaas, vabandav poliitik ja tantra!
Saatejuht Aleksander Ots
Täna alustavas “Punkris”: Henrik Normann, Anu Saagim, Marek Reinaas, vabandav poliitik ja tantra! Saatejuht Aleksander Ots Foto: Karli Saul/SCANPIX

Täna kell 21:30 avab Kanal 12 vahendusel uksed «Suvepunker+», milles elukutselist provokaatorit Aleksander «Sass» Otsa ootab terve rida ebatavalisi ettevalmistusi peatseks sügiseks.

Kevadel eksperimentaalsaadet «Punker» vedanud punalakaline punkar on igal juhul uue saate üle väga uhke. «Kogu oma tagasihoidlikkuses ning lugupidamises olen sunnitud tunnistama, et pean kõnealust vodevillide seeriat Eesti kultuuriloole pea sama tähtsaks kui Henriku Liivimaa kroonikat,» märgib Sass. «See teekond on olnud mulle silmade avajaks ning dimensioonideüleseks purdeks, mille eest olen saatusele suure kallistuse võlgu.»

Uues saatesarjas õpib ta köögikubjas Juha Rantaneni abiga meisterdama kulinaarseid iseärasusi, mis aitaks sügistalviselt kõleda punkriaja üle elada. Täna õhtul teevad nad üheskoos aasiapärast delikatessi – saja-aastaseid mune, mille lõhn on küll eemaletõukav, aga maitse ebamaiselt meeldejääv.

Seejärel teeb Sass ülevaate motosõprade kokkutulekust Jõgeva Treffil, kus astusid teiste seas üles legendaarne onu Bella ja rinnailu pakkunud tantsijanna. Peale nädalavahetuse nautimise tuli Sassil aga klaarida ära ka vanad võlad.

Punkriline Sass tutvub igas saates ka eesti meeste ainsate pelgupaikadega – punkritega, kuhu õrnema soo esindajaid eriti ei lasta ning kus meestel on oma voli otsustada ja tegutseda. Avasaates külastab ta Lauri punkrit, kus saab muu hulgas grillida head liha ja putitada oma ustavat autot.

Teistlaadne elustiilisaade “Suvepunker+” alustab täna kell 21:30 Kanal 12-s, kohe pärast “Kaht ja poolt meest”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles