Robin Williams poos end oma magamistoas püksirihmaga üles

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Williams
Robin Williams Foto: SCANPIX

Robin Williamsi (63) leidis oma Hollywoodi kodust 11. augusti ennelõunal surnuna tema assistent. Oscariga pärjatud näitleja oli juhtumiga tegeleva koroneri sõnul end üles poonud püksirihmaga magamistoa garderoobi ukse külge.

Koroner Keith Boyd CNN`le: Robin Williamsit nägi viimasena elus tema abikaasa. See oli eelmisel õhtul umbes kella poole üheteistkümne paiku õhtul. Järgmisel päeval, umbes kella 11.45 paiku, leidis Robini assistent mehe surnuna.

Uurija väitel oli oma magasmistoast surnuna leitud Williamsil ümber kaela püksirihm ja vasakul käel lõikehaavad. Mees oli end üles poonud garderoobi ukselingi külge. Surnukeha kõrval lebas verine taskunuga, millelt leitud kuivanud veri pole veel ametlikult tuvastatud Robini vereks. Samuti pole hetkel veel selge, kas Williams oli enne enesetappu tarvitanud medikamente. Uurija tõdes, et Williams oli viimasel ajal võidelnud sügava depressiooniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles