Eesti naised plaanivad geniaalselt lihtsa rõivaesemega TUUB maailma vallutada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Disainer Tiiu Roosma ning turundaja Kadri Vahe on loonud kodumaise innovaatilise rõivaeseme TUUB, mida saab kanda nii eri pikkuses kleidi, pluusi, salli või peakattena. Itaalias taastöödeldud kangast valmistatud ning Eestis disainitud ja õmmeldud TUUB on eestlaste seas hästi vastu võetud ning alates augustist saab erivärvilisi rõivaid ka välisriikidesse tellida.

Disainer Tiiu Roosma sõnul on TUUB tõestuseks, et lihtsuses peitub võlu.

«TUUBi idee sündis elust enesest – palju reisivate inimestena tekkis meil soov luua midagi praktilist ja lihtsasti kasutatavat, samas esteetiliselt nauditavat ja mängulist. TUUB on innovaatilisest pehmest taastöödeldud materjalist valmistatud torukujuline rõivaese, mis on saadaval kuues erinevas värvitoonis ning mida saab kanda nii üksikult kui omavahel kombineerides», tutvustas Roosma.

Uuel tootel on lugematu arv kasutusvõimalusi, seda saab kanda muuhulgas pluusina, mini- või midikleidina ja seelikuna, aga ka salli või peakattena. Jahedamal ajal ja näiteks joogatreeningul töötab TUUB aga hästi seljasoojendajana või nutika vahelülina eri rõivaste – näiteks pluusi ja retuuside – ühendamisel.

«Kahekordsest kangast õmmeldud riietusese ei paista läbi ning kuna selle disain ja materjal toetavad ning pisut isegi vormivad keha, on see sobilik ka veidi korpulentsemale kandjale. Samuti on TUUB populaarsust kogunud lapseootel naiste seas,» kinnitas Roosma. TUUBi ei pea triikima, see hingab hästi ning annab kehale vajaliku UV-kaitse – seega on ta hästi sobiv ka suviseks reisimiseks.

TUUBi turundusjuhi Kadri Vahe sõnul andis uue toote soe vastuvõtt eestimaalaste seas kinnitust mõttele viia TUUB ka välisturgudele.

«Oleme oma peamise turundus- ja müügitegevuse just online-kanalitesse suunanud ja plaanime kasutada selle pakutavaid võimalusi võimalikult laiahaardeliselt. Avasime välisriikide tellimissüsteemi alles augustis, kuid oleme tänu sotsiaalmeediale juba saanud esimesed tellimused väljastpoolt Eestit.

«Kuigi nii minul kui Tiiu Roosmal on kogemus, kuidas tagatoa nokitsemisest rahvusvahelisele areenile jõuda, on uus projekt meile mõlemale suur ja põnev väljakutse. Loodame, et sarnaselt koduturuga saadab TUUBi ka välisturgudel edu ning me saame anda omapoolse panuse Eesti kui ärksa ja edumeelse disainimaa tutvustamisele maailmas,» ütles Vahe.

TUUBe saab näha ja soetada veebipoest www.tuub.it ning Telliskivi loomelinnakus asuvast kauplusest Les Petites. TUUBid on saadaval kahes suuruses ja kuues värvitoonis. Sügisel laieneb värvivalik veelgi ning kliente plaanitakse üllatada ka põnevate erikollektsioonidega.

Tiiu Roosma on tuntud Eesti pesubrändi BonBon Lingerie looja ning töötanud pikka aega selle peadisainerina. Kadri Vahe on turundus- ja reklaamivaldkonnas tegutsenud üle tosina aasta ning on viimasel kahel aastal tegelenud ka projektidega Indias.

Vaata pilte!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles