UUS! Paris Hilton teeb DJ-na karjääri ja teenib miljoneid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: Reuters / Scanpix

Kui sa oled mõelnud, millega Hiltoni hotelliketi pärija ja blond Hollywoodi staar Paris Hilton küll tegeleb, siis tea, et lauljatarist on sirgunud nais-DJ! Celebuzzi ondmetel teenib neiu sellega korralikku pappi ja kaifib oma tööd täiega. 

Näiteks keerutas popartist neljal järjestikusel õhtul plaate Ibiza klubis Amnesia ja teenis sellega 3 miljonit dollarit. Neiu šokeeriv tunnipalk on 347 000 dollarit - pole paha, kui nüüd eestlasliku tagasihoidlikkusega summat kommenteerida. 

Ühe allika sõnul vajutab ta oma esinemistel lihtsalt Beyonce megamixi play nuppu, kuid inimesed ei hooli ja hulluvad kõigest hoolimata Parist laval nähes. Lauljatar on ise viidanud mõningatele artiklitele oma uue karjääri kohta, mis kinnitab kuuldusi ka tema meeletult suure sissetuleku kohta. Tuleb välja, et lihtsalt kohaleilmumisega on võimalik miljoneid teenida - miski pole võimatu.

Parisel on samuti uus album valmimas, teame teda ju ennekõike kui lauljatari. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles