Üle-Eestiline modellijaht on alanud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Augusti teises pooles toimub Eestimaa erilinnades suurejooneline modelliotsing «Model Search Estonia 2014», mida korraldab modelliagentuur Living Models koostöös tippagentuuridega Euroopast, Aasiast ja USAst.

Maailma moetööstuse pilgud on juba mõnda aega suunatud meie väiksele Eestile, kust pärit mitmeid tippmodelle. Kes on järgmine Carmen Kass, Karmen Pedaru, Elizabeth Erm, Kätlin Aas, Harlet Kuusik, Greta Ruga? Kõik nad on olnud lihtsad tüdrukud meie keskel - kellegi sugulane, sõbranna, naaber, kooliõde või trennikaaslane.

Septembris Tallinnas asetleidva modelliotsingu finaalcastingule kogunevad oma ala spetsialistid, et avastada uusi tulijaid, kellele pakkuda väljundit rahvusvaheliseks modellikarjääriks. "Otsime eelkõige sihvakaid ja fotogeenilisi tüdrukuid, keda lähetada juba sel sügisel Milano, Pariisi, Londoni, Tokyo ja New Yorki moenädalatele”, selgitab modelliotsingu koordinaator Living Modelsi asutaja Evelyn Mikomägi.

KANDIDEERIMA ON OODATUD huvitava välimuse ja tugeva iseloomuga 15-19 aastased 175-180 cm pikad neiud ning ka noormehed, kes 16-23 a. ja 185-190 cm. Castingud toimuvad Tallinnas, Haapsalus, Pärnus, Raplas, Viljandis, Tartus ja Rakveres.

“Tänu modellindusele olen saanud maailmas palju ringi reisida, huvitavate inimestega kohtuda ja ingliskeelt praktiseerida. See on ilus hobi, samas hea sissetulek ning viib mind kindlasti lähemale mu unistuste tööni - näitlemiseni , tõdeb tähtede poole teel Living Modelsi modell Greta Ruga.

MODELLIOTSINGULE REGISTREERI eelnevalt meilides models@livingmodels.com, lisa oma kontaktandmed (nimi, telefon, linn), parameetrid (vanus, pikkus, rinna-talje-puusaümbermõõt, jalanumber) ja 4-6 töötlemata värsket pilti (portree, täispikkuses).

Juba sel seedel 15.08 on võimalik enda modellipotensiaali testida EESTI HIPHOP FESTIVALIL Elvas kl 19 Sportlandi telgis, kus alustatakse üle-eestilist modelliotsingut.

ÜLESKUTSE JAGAJATELE ÄGEDAD AUHINNAD

Kõikide vahel, kes aitavad leida järgmist Eesti esindajat maailma lavalaudadele, loositakse kuni septembri keskpaigani Facebookis välja rikkalikke auhindu, mis kulmineerub edasi-tagasi lennupiletitega kahele New Yorki.

Rohkem infot castingute ja auhindade kohta www.facebook.com/livingmodels

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles