Video: vandenõuteooria - Robin Williamsi tapsid illuminaadid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Williams
Robin Williams Foto: SCANPIX

Hollywoodi näitleja Robin Williams (21. juuli 1951- 11. august 2014) leiti eile ta kodust Californias surnuna ning politsei kahtlustab depressiooni all kannatanud staari enesetappu.

Sotsiaalmeediasse on juba jõudnud vandenõuteooriad, mille kohaselt Williamsi tapsid vandenõulased, illuminaadid ja uue maailmakorra pooldajad.

«Robin Williamsi tapsid illuminaadid ning see oli osa kuulsuste ohvriks toomise rituaalist,» teatasid vandenõuteoreetikud.

Teoreetikute arvates on kõik õnnetustes hukkunud või narko üledoosi saanud staarid lihtalt «ära koristatud».

USA meediaanalüütiku ja vandenõuteoreetiku Mark Dice`i sõnul kaasneb iga staari surmaga sotsiaalmeedias vandenõuteooriate laviin ja Williams ei ole erand.

Dice on välja andnud mitu raamatut, milles ta püüab näidata, kes meie maailma niiöelda tegelikult valitsevad – erinevad salaorganisatsioonid.

«Meie maailm on illuminaatide, uue maailmkorra pooldajate, Suure Venna ja korrumpeerunud poliitikute haardes. Nad hävitavad neid, kes neile ette jäävad,» teatas Dice.

Väidetavalt ühendab illuminaate rahvusvaheline salaorganisatsioon, mis ei tunnista riigipiire.

Teooria kohaselt tegutsevad nad riikide seadusi eirates ning on tunginud kõikjale – poliitikasse, majandusse, sõjandusse, kaubandusse, ravimitööstusesse, kütusetööstusesse ning isegi porno- ja muusikatööstusesse.

Nende eesmärgiks olevat uue maailmakorra loomine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles