Robin Williamsi tütar tsiteeris isa mälestuseks «Väikest printsi»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Williams koos tütre Zelda Williamsiga
Robin Williams koos tütre Zelda Williamsiga Foto: SCANPIX

Eile leiti oma kodust Californias Tiburonis surnuna Hollywoodi näitleja ja koomik Robin Williams, kes politsei arvates võis teha enesetapu.

Williamsi viimane Instagrami kirjutis oli ta tütrele Zeldale, kes sai kaks nädalat tagasi 25-aastaseks, edastab iltasanomat.fi.

Robin Williams avaldas siis vana foto, millel tütar on veel väike ja istub tema süles. Isa kirjutas, et soovib tütrele õnne ja armastab teda väga.

Williamsi tütar Zelda avaldas nüüd Twitteris isa mälestuseks tsitaadi Prantsuse kirjaniku Antoine de Saint-Exupéry raamatust «Väike prints».

«You – you alone will have the stars as no one else has them… In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night… You – one you – will have the stars that can laugh». (Vaadates öist taevast võib sulle tunduda, et kõik tähed neravad, kuna mina elan neist ühel, kuna mina naeran neist ühel. Sinu tähed on need, mis osakavad naerda).

Zelda kirjutas tviidi lõppu: «Ma armastan sind ja igatsen sinu järele. Püüan alati üles tähtede poole vaadata».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles