Vallatud Vestid põlgasid esinemise koos fännidega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallatud Vestid
Vallatud Vestid Foto: ERR

Nädalavahetusel toimus 7. korda tule, vee ja muusika vabaõhtu vaatemäng Tõrva Loits, kus astus üles kirgi kütnud kuum kollektiiv Vallatud Vestid. Bändis teevad kaasa tuntud näod ja hääled - Ott Lepland, Tanel Padar ja Jalmar Vabarna. 

Suurejoonelisse vaatemängu avaloo ajaks oli planeeritud koos kuulsa bändiga esinema kolm kohalikku noormeest, kes on vestide eeskujul loonud enda ansambli Vallatud Kuued. Lepland, Padar ja Vabarna on Tõrva noormeestele suureks eeskujuks, mistõttu neid mehi nagu ka teisi Eesti kollektiive hoogsalt cover'datakse. Bänd on võitnud Valgamaa inimeste südamed.

Vallatute Kuubede esinemine oli kohalikele teada juba Tõrva Loitsu väljakuulutamise ajast, kuid paar tundi enne show algust teatasid Vallatud Vestid, et nemad soovivad kõiki oma lugusid ise esitada, annab nördinud festivalikülastaja teada. Kuulsad Vestid ei suutnud ühte lugu koos uue fännidest koosneva kollektiiviga esitada. Kuubede jaoks oleks see olnud elu suurim elamus, on anonüümseks jääda sooviv külastaja kindel. Lohutuseks pakuti noormeestele võimalust Vestidega pilti teha, millest Kuued ilmselgelt keeldusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles