Tanel Padar: näosaade ei vea enam välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede õhtul astusid Sushi Tigeri peotelgis lavale Kairit Tuhkanen ja Caater, laupäeval meelitas pidulised kohale Black Velvet ning Tanel Padar & Sun. Laupäevaõhtul peeti ka leiliviskamise võistlust. Hiljem tantsitas rahvast DJ Märt Rannamäe.
Reede õhtul astusid Sushi Tigeri peotelgis lavale Kairit Tuhkanen ja Caater, laupäeval meelitas pidulised kohale Black Velvet ning Tanel Padar & Sun. Laupäevaõhtul peeti ka leiliviskamise võistlust. Hiljem tantsitas rahvast DJ Märt Rannamäe. Foto: Meelis Meilbaum

TV3 hittsaate «Su nägu kõlab tuttavalt» esimeses hooajas kaasa löönud laulja Tanel Padar on arvamusel, et neljandat hooaega populaarne saade enam välja ei vea, vahendab Menu

Tanel on veendunud, et isegi kui saate neljas hooaeg toimub, astuvad seal lavale keskeakriisis vaevlevad muusikud nagu Sulo, Jüri Homenja ja Toomas Anni, kuna uusi artiste pole enam kuskilt võtta. Tanel lausub, et tegelikult on tal juba enam-vähem teada, kes kolmandal hooajal peale Jan Uuspõllu, Luisa Värgi ning Lauri Liivi publikut naerutama asuvad, kuid targu jätab ta igasugused ennustused tegemata ja ootused üles kruvimata.

«Su nägu kõlab tuttavalt» alustab oma kolmandat hooaega TV3s sel sügisel. Kevadel andis oma nõusoleku saates osalemiseks ka näitleja Märt Avandi, kuid loobus siiski projektist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles