Galerii: 7. Viru Folgi teine päev - pidu täies hoos!

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõppenud on järjestikku seitsmendat korda toimuv Viru Folgi teine päev. Elamusi pakkusid tuntud kodumaised muusikud ja mitmed saamised välisartistid. Praeguseks on kogu festivaliala täitunud meeleolukate folkijatega ja kümnete kauplejatega - pidu täies hoos! Vaata pilte!

Päikest tervitas hommikupalvusega Käsmu Kirikus Tõnis Kark, edasi pidid külla tulnud juba valima: kas minna vaatama dokumentaalfilme Saamimaalt; Marek Sadami initiimsele kirikukontserdile või metsa alla Silver Seppa kuulama. Päev jooksutas folkijaid kõikide lavade vahel hetkeni, kui saabus kulminatsioon metsatukas - lavale astus Dagö. Seades sammud, tuntud lood peas kõlamas, taas pealava poole jõudsime kuulata ka Super Seksika Kosmos Bluus Bändi parimaid palu. Ööhämarusse jäi veel üks hundiulg - kollektiiv "Transjoik" ja mindigi igaüks oma pittu. 

Tervitame tänavuse Viru Folgi viimast päeva!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles