Pöörane maailm! Briti edukaim seksitöötaja teenib kaks korda rohkem kui peaminister

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Brandon
Josh Brandon Foto: London Live

Gei-eskortteenuse pakkuja Josh Brandon teenib 360 000 naela aastas ja tal on plaanis seksitööstuses revolutsioon korraldada.

Androgüünne ettevõtja väidab, et ta on oma ametiga teeninud väikese varanduse ja on seega Briti edukaim seksitöötaja, kirjutab Mirror.

Londonis elav 23-aastane Josh võib ööga teenida kuni 4000 naela ja aastas kuni 360 000 naela. Briti peaminister David Cameron teenib aastas «kõigest» 142 500 naela.

Josh näeb vaeva selle nimel, et inimesed suhtuksid seksitööstusesse kui tõsiseltvõetavasse ärisse.

«Ma ei nimetaks end prostituudiks, sest kõikide klientidega ma ei seksi. Paljud kliendid ei palka mind seksi pärast. Sõnal «prostituut» on väga negatiivne kõla,» märkis ta. «Tegemist on maailma kõige vanema ametiga ja ma ei mõista, miks inimesed sellest suure numbri teevad, justkui see oleks mingi püha lehm.»

Joshi sõnul tõlgendatakse seksitööstuses toimuvat sageli valesti. 

«Ainus teine amet, mille kaudu saad nii palju inimeste kohta õppida, on psühholoog,» arvas Josh. «Minu jaoks on tegu üheksast-viieni tööga. See ei erine sugugi teiste inimeste töödest. Minu jaoks on see karjäär. Kui inimesed seda äri teaksid, mõistaksid nad, et pead korraga olema iseenda manager, esindaja ja see, kes klientidele teenust pakub.»

Josh loodab, et inimesed hakkavad tema ametisse kunagi lugupidavalt suhtuma. 

«Kindlasti ei aktsepteeri ühiskond seksitööstust kunagi kui ehedat ametit. Täpselt nagu geidesse ei hakata kunagi suhtuma kui täielikult võrdsetesse. Mida rohkem me sellest 

räägime, seda rohkem hakatakse taipama, et oleme täiesti normaalsed inimesed. Teeme lihtsalt äri, mida mõned peavad kummaliseks,» seletas ta.

Vaata videointerjvuud The Mirrorist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles