Jennifer Aniston: mees lööks mind maha, kui iluopile läheksin!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston ja Justin Theroux
Jennifer Aniston ja Justin Theroux Foto: SCANPIX

Näitlejanna Jennifer Aniston eelistab vananeda väärikalt.

45-aastane staar rääkis, et tema kihlatu Justin Theroux oleks löödud, kui ta noa alla läheks, vahendab Yahoo!.

«Olen näinud, kuidas naised üritavad meeleheitlikult noorust säilitada. Olen tänulik, et saan õppida nende vigadest - ma ei kavatse mingit saasta endale näkku süstida,» ütles Aniston. «Vaatan neid ja mõtlen, kui palju vanemaks see neid teeb... Nad üritavad aega peatada, kuid kõik, mida sa näed, on ebakindel inimene, kes ei luba endal lihtsalt vananeda. Lisaks on mul kihlatu, kes lööks mind maha, kui midagi enda näoga teeksin.»

Aniston võtab eeskujuks näitlejannad, kes on lubanud end loomulikult vananeda.

«Minu arust on vanus päris lahe asi. Mul on vedanud, et tunnen naisi nagu Gloria Steinem, kes on minu arvates üks kauneimaid naisi planeedil ning kes ei ole oma nägu kohendanud.  Diane Keaton, Annette Bening - kõik need imelised, kartmatud naised, kes on selle omaks võtnud. Mõistan, et iga inimene elab oma elu ja ma ei mõista kedagi hukka, kuid mõnikord tahaksin anuda inimesi, keda tunnen ja kalliks pean, et nad ei muudaks oma nägu,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles