Pildid: Glamuurne Pidu St. Tropez luksusjahilt jõudis klubisse Teater

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Welcome to StTropez! Just need sõnad - Tere tulemast St. Tropez'sse! on ühe suve tunnusloo refrääniks ja just nii ütles kõigile eelmisel laupäeval, 2.augustil klubi Teater!

Et tähistada seda üllatavalt kuuma suve, mis Eestit ja meid kõiki tabanud on, otsustas klubi Teater luua täiesti uue ürituse, mis viis kõik enda külastajad kaunisse St. Tropez' randa. Esmakordne omanimeline üritus tõi sel ööl klubisse Teater rekordiliselt palju inimesi. Ürituse korraldajad jäid peoga lausa niivõrd rahule, et sellest tõotab välja kasvada omaette üritustesari, mis hoiab klubikülastajaid aastaringselt suvelainel.

St Tropez on maailma silmis tuntud eelkõige kui luksuslike villade ja jahtidega linn, mis oma lõputute pidude, särava glamuuri ja kadedaks tegeva kliimaga on saanud paljude suvenautlejate meelispaigaks. Ega siis muidu oleks sellest laule teinud nii Pink Floyd, Aerosmith, David Gates, Jay Z ja paljud teisedki.

Just sellise tunde said sel laupäeval ka kõik klubi Teater külastajad. Kütkestavad klubi Teater diivad kaunistasid lavasid kogu öö ning glamuuri ja rahulolu õhkus igast kehast. Kõik klubi lauad olid välja müüdud ning meeleolukas pidu kestis hommikuni -  viimased kliendid said klubist välja alles kell 07:00 kui päike juba väga kõrgelt käis

Ka sel reedel ootab kõiki klubis Teater meeletu pidu – tulemas on maailmakuulus F Partykuhu on oodata ka mitmeid meelelahutusmaailma esindajaid, kes eelmisel F Partyl pea hommikuni pidutsesid!

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles