Raju pidu: Erotic Cinema pidu Dominatrix Teatris

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Napp riietus, erootilised  mänguasjad ja kuumad kehad. Eelmisel reedel, 1.augustil avas klubi Teater uksed paradiisi – see oli sensuaalne üritus Erotic Cinema, mille seekordseks teemaks oli «Dominatrix».

Dominatrix ehk Käskijanna on naine, kes võtab domineeriva rolli või saavutab endale sobiva distsipliini enda seksuaal-fetishile, näiteks sadomasohhismile või DDSM'le, tuginedes.

Väljendit ennast on mainitud juba Mesopotaamia ajal, kui räägiti mõjuvõimsatest jumalannadest, kes enda alluvaid (mehi) suunas ja käskis, kuid Dominatrix enda tänapäevase seksuaalse Käskijanna tähendusega on vallutanud maailma alles 20.sajandil, kui seda hakati kasutama kaubandus-fetish'ina ja fotograafias.

Maailma vallutas Erootiline piin meestele, kui nende Käskijanna neid kinni sidus, korrale kutsus ja seejuures aina enam veetlevamaks ja ahvatlevamaks muutus. Eeskujuks oli siinkohal kindlasti Dominatrix Governessesst päris Theresa Berkley, kes tegutses Londonis ja kasutas meeste korrale kutsumiseks piitsa või keppi ja Berkley Horse´i, mis enda spetsiaalselt ihunuhtluseks mõeldud masina eesmärgiga on tugevalt seotud ka tänapäevase erootiliselt piinava roleplay'ga, mis on levinud üle maailma ja pakub suuremal või vähesemal määral suurt naudingut väga paljudele, kui mitte kõikidele, paaridele.

Vahe naudingu ja piina vahel on õhkõrn – nii mõnedki salajased fantaasiad said tõeks sel sensuaalsel peol, kus erootiline show laval paelus kõiki, pakkudes silmailu nii meestele kui naistele.

Läbi öö olid laval kuumad alluvad mehed, kes täitsid kõiki veel kuumema Käskijanna soove. Kord kuus klubis Teater toimuv üritustesari pakub meelierutavat elamust, ainulaadset meelelahutust, kui Erotic Cinema külalisteni tuuakse film täis erootikat.

Kõik muutub tõeliseks ja käega katsutavaks ning sel õhtul tasub klubi Teatris oodata kõike ootamatut!! Klubi Teater muutub sel ööl kohaks, kus erootiline fantaasia kaotab piirid ja show ergutab külastajaid senisest veelgi rohkem.

Sel reedel ootab klubi Teater kõiki maailma kõrgklassi glamuurist pakatavale F Partyle ning laupäeval muutub klubi Teater aasiapäraseks Buddha Lounge'ks kus põrisevad trummid ja heast muusikast põksub rind.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles