Rootsi prints flirtis Charlotte Kallaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi prints Carl Philip ja suusataja Charlotte Kalla
Rootsi prints Carl Philip ja suusataja Charlotte Kalla Foto: SCANPIX

Rootsis tähistati selle nädala kolmapäeval kroonprintsess Victoria 33. sünnipäeva, kuigi sünnipäevalaps ise üritusel osaleda ei saanud, kuna on mesinädalatel. 

Pidustustel olnud prints Carl Philipi nähti avalikult flirtimas murdmaasuusataja Charlotte Kallaga, kirjutab Ilta-Sanomat.

Kallale anti seal üle kroonprintsess Victoria nimeline stipendium.

Teada on, et printsi tegelik kallim on modell Sofia Hellqvist, kuid Rootsi kuningas ja kuninganna ei kiida seda suhet heaks.

Kroonprintsess Victoria sünnipäevapeo staariks osutus printsess Madeleine, kes pärast kallimast lahkuminekut ja USAsse põgenemist on jälle Rootsis tagasi ning täidab agaralt kuningliku pere liikme kohustusi.

Selle aasta alguses Kanadas Vancouveris toimunud taliolümpiamängudel sai Kalla kümne kilomeetri vabastiilis suusatamises esikoha, edestades 6,6 sekundiga Kristina Šmigun-Vähit ja 15,9 sekundiga Marit Bjørgenit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles