«Augustiunetus» toob kaunid kunstid Pärnu tänavatele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saurused Pärnu tänavatel, «Augustiunetus» 2013
Saurused Pärnu tänavatel, «Augustiunetus» 2013 Foto: Urmas Taul

16. augustil toimub Pärnus tänavafestivali «Augustiunetus», mis toob linna tänavatele, kohvikutesse ja parkidesse muusika, tantsu, toidukunsti, filmi ja teatri.

Festivalil on üle poolesaja ürituse, enamik neist tasuta.

«Augustiunetus teeb juba viiendat korda pärnakale ja linnakülalisele augustiõhtu õdusaks ja meeldejäävaks. Programm on seekord väga mitmekesine – alates Eesti Muhuklubi sapakate paraadsõidust, padjaheitevõistlusest ja tenniseturniirist ning lõpetades üle poolesaja üheõhtukohviku ja esindusliku muusikaprogrammiga,» ütles tänavuse Augustiunetuse peakorraldaja Indrek Aija.  

Pärnu kesklinnas ja Rannapargi piirkonnas toimuvad festivali raames 16. augusti õhtu jooksul mitmed teatri-, raamatu-, filmi-, muusika-, tantsu-, moe- ja toidukunsti üritused.

Lisaks peetakse Ringi tänava ligi 80-aastastel tenniseväljakutel eelmise sajandi alguse eeskujul puureketitega tenniseturniir.

Rannapargis toimuvad aga näiteks unetute jooksuvõistlus pidžaamades ja õhtused linnaekskursioonid.

14. augusti pärastlõunast keskööni kestva tänavafestivali peateljeks on Pühavaimu ja Supeluse tänav, mille ümbruses toimub kokku üle poolesaja ürituse ja ettevõtmise.

Tänavafestival kuulutatakse avatuks 16. augustil kell 16.00 Koidula pargis.

Festivali täpse ajakava leiab http://augustiunetus.ee/programm-2014.   

Fotod eelmise aasta Augustiunetusest

www.flickr.com/photos/augustiunetus/sets/72157635023475430

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles