Näosaates teeb kaasa ka peaministriproua Luisa Värk!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaministriproua Luisa Värk näitas laulupeol oma seksikat dekolteed
Peaministriproua Luisa Värk näitas laulupeol oma seksikat dekolteed Foto: Viktor Burkivski

Eesti populaarseimas tele-show´s «Su nägu kõlab tuttavalt» osalemiseks andis nõusoleku Luisa Värk. Andekas lauljatar tunnistab, et saade meeldib talle ning võimalust end parodistina proovile panna hindab ta kõrgelt.

Kuna näosaade Luisa Värgile meeldib, tuli ka jah-sõna TV3 paroodia-show´ga liituda üsna kergelt. «Armastan laulmist ja näitlemist ning hindan väga võimalust end arendada. Ma ei tea veel, kui hea parodist ma olen, kuid loodan, et Andrus Vaarik võlub minust siiski üht-teist välja,» räägib Luisa, kel põgus parodeerimiskogemus siiski on – nimelt kehastus ta eelmisel sügisel näosaate Facebooki klipi jaoks Justin Bieberiks.

«Minu kui parodisti tugevused ja nõrkused on peagi näha. Loodetavasti satub esitamiseks ka tantsulisi numbreid, et saaks pingutada ja end ületada. Samas jämedahäälseid suuri mehi oleks minutaolisel õblukesel naisterahval ilmselt keeruline järgi teha,» arutleb ta.

Luisa Värk on Jan Uuspõllu kõrval teine staar, kes «Su nägu kõlab tuttavalt» kolmanda hooaja kaheksast osalejast avalikustatud on. Lähinädalatel selguvad TV3 vahendusel veel kuus artisti, kes sügise suurimas tele-show´s vaatajate meelt lahutama hakkavad.

Kuidas sulle tundub, kas peaministriproua osalemine tele-show's on väärikas?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles