Italiano-disco kuninganna SABRINA tuleb avama Eesti suurimat retro klubiüritust!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paljude Tantsuparadiisi püsiklientide soovile vastu tulles käivitab Music Factory koostöös Club Hollywoodiga uue üritustesarja - RETRO PLANEET!

Laupäeval, 23 augustil, esitlevad Smirnoff ja SMI ning Music Factory kutsub kaasa reisile teise galaktikasse, kus asub RETRO PLANEET. See on planeet millel kõlab ainult Teie lemmikmuusika ja meenuvad ainult head mälestused, seal avanevad emotsioonide, lõbu ja tantsude särava maailma väravad!

Õhtu peaesineja on meeste südamete vallutaja, seksisümbol ja 80ndate italiano-disco kuninganna SABRINA Itaaliast oma kuulsate hittidega:

«Boys»

«Hot Girl»

«Yeah Yeah»

«All Of Me (Boy Oh Boy)»

«My Chico» 

RETRO PLANEET – see ei ole lihtsalt kontsert vaid tõeline puhkus 80ndates, kus iga kord esineb selle aja tõeline iidol! See on reis ajas, mille muusikat kuulab nostalgiaga ka 90ndate põlvkond ja suure rõõmuga isegi tänapäeva noored!

Tere tulemast rõõmude planeedile, kus ainult sellel ööl käivitub täielik rõõmuorkaan, mis täidab purjed kaasahaaravate rütmidega!

See on täiesti uus ürituste formaat, see on video-disco, kus te mitte ainult, et kuulate kõige kuumemaid lääne- ja vene 80-90-ndate hitte vaid ka näete samal ajal suurel ekraanil nende armastatud videoklippe, mis meenutavad igaühele meie hämmastavat minevikku!

Tantsupõrandal taaselustavad atmosfääri seksikad Go-Go tantsijad Peterburist!

Spetsiaalsed dekoratsioonid, valgus- ja videoefektid panevad teid ennast tundma nagu tõelisel retro planeedil!

RETRO PLANEET – see on legendaarne säravate litrite, kõrgete platvormide, minide ja vikerkaarevärvide aeg. Planeedile astudes tabab teid tõelise pidupäeva meeleolu, kus taevas säravad diskopallid ja igaühel meist on võimalus vallutada tantsupõrand!

Kogu öö mixib Teie lemmik muusika videoklippe Eesti kõige kuulsam videodiskor – VJ MÖLS

RETRO PLANEET , see on midagi , mida Te pole kunagi enne kogenud! Ära lase mööda võimalust – ole kohal!

Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud GRAND SISHA vesipiibu-lounge!

VIP-laudade tellimine : +372 50 24262, www.retroplanet.ee/tables

Pilet 20 € , naistele südaööni 10 € , VIP-pilet 35€

TÄHELEPANU! PILETID soodsamalt eelmüügis kõikides PILETILEVI müügipunktides!

Uksed avatakse kell 23.00 NB! Strong Face & Style Control! (Pidulik riietus ja king)

Vaata lisaks www.retroplanet.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles