Superstaari-Rosanna Lints töötab nüüd Kaarmanni poes

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beebiootel Marvi Vallaste esitles Würffli teist singlit «Coffee».
Lauljatar Rosanna Lints koos peigmehega
Beebiootel Marvi Vallaste esitles Würffli teist singlit «Coffee». Lauljatar Rosanna Lints koos peigmehega Foto: Viktor Burkivski

Nelja aasta eest saates «Eesti otsib superstaari» kolme esimese hulka jõudnud lauljatar Rosanna Lints tegi kannapöörde ja hakkas kokaks. Neiu töötab nüüd Tallinna vanalinnas, Kaarmanni poes.

Rosanna (19) pajatab Naistelehes, et on kokkamist juba lapsest saati armastanud. Nüüd töötabki lauljatar restorani Olde Hansa juures asuvas Kaarmanni poes, kus valmistab ostjatele nii salateid kui kooke.

Oma uue töö juures meeldib Rosannale kõige enam see, et ta ei pea ise iga pisidetaili eest hoolt kandma. «Kui kontserti annan, pean ju ise kontrollima ja vastuatama, et tehnika oleks korras ja logistiliselt kõik klapiks.»

Lauljatari sõnul suudaks ta ära elada ka muusikat tehes, kuid selleks peaks ta vastu võtma kõik pakkumised, mis talle tehakse. Nüüd, kui tähtsam on hoopis kokatöö, lööb Rosanna kaasa vaid projektides, mis talle tõesti südamelähedased on ja mida ei pea tegema vaid raha pärast.

Hetkel tegutseb neiu ka ansamblis Würffel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles